Harry Belafonte a murit la 96 de ani. Cine sunt copiii cântărețului

Harry Belafonte a murit la vârsta de 96 de ani. Cântăreț, compozitor și actor revoluționar, Harry s-a stins din viață marți, potrivit New York Times.

Harry Belafonte rămâne în memoria colectivă ca interpretul melodiei “Banana Boat Song”.  Harry Belafonte a lăsat în urmă un repertoriu muzical impresionant. Totodată, artistul a fost un apărător al drepturilor omului și al cauzelor umanitare, fiind un puternic critic al administrației fostului președinte american George W. Bush. Celebrul actor, cântăreț și activist a decedat din cauza unei insuficiențe cardiace congestive, după cum a anunțat Ken Sunshine, purtătorul de cuvânt al lui Harry Belafonte.

Iată cine sunt copiii lui Harry Belafonte

copiii lui Harry BelafonteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Dacă pe plan muzical a știut să se evidențieze, în plan personal a fost extrem de discret. Despre viața lui personală se știu puține lucruri. A fost căsătorit de trei ori, dar numai cu primele două soții a făcut copii. Copiii lui Harry Belafonte sunt Adrienne și Shari, din căsnicia cu Marguerite Byrd, și David și Gina, rezultați din căsătoria cu Julie Robinson. Cu cea de-a treia soție, Pamela Frank, lângă care și-a trăit bătrânețea, nu a avut copii.

Belafonte s-a născut în cartierul Manhattan din New York, dar și-a petrecut prima parte a copilăriei în Jamaica, țara natală a familiei sale. El a ajuns să fie cunoscut drept „Regele Calypso' la începutul carierei sale. A fost prima persoană de culoare căreia i s-a permis să cânte în multe localuri de noapte și a avut, de asemenea, apariții în filme, într-o perioadă în care segregarea predomina mare parte din Statele Unite.

Citește și Cum arată copiii lui Demis Roussos. Imagini de colecție cu familia cântărețului

Romy Schneider și Alain Delon, o iubire desprinsă din povești. Care este motivul pentru care cei doi s-au despărțit

A fost curtat de o mulțime de femei, dar a avut o singură mare iubire. Viața actorului Omar Sharif, un adevărat scenariu de film

Surse foto: hepta.ro, paginile de facebook personale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete