Melissa McCarthy, secretul căsniciei sale fericite alături de Ben Falcone

Melissa McCarthy, o cunoscută actriță de la Hollywood, și Ben Falcone, actor și producător, au un relație fericită de 24 de ani. Cei doi talentați se bucură să lucreze împreună, creând filme, scriind scenarii și conducând împreună o companie de producție. Cel mai remarcabil aspect al relației lor este sprijinul neclintit pe care și-l acordă unul altuia în orice demers și dorința comună de a-și maximiza timpul petrecut împreună.

Melissa McCarthy și Ben Falcone s-au întâlnit pentru prima dată la o petrecere când Melissa era la facultate, iar Ben era încă în liceu. Falcone a fost intimidat de aspectul gotic al lui McCarthy, deoarece aceasta era îmbrăcată într-o pelerină neagră, avea părul albastru și arăta “foarte, foarte gotic”. Drept urmare, nu comunicau între ei. Cu toate acestea, soarta i-a adus din nou împreună zece ani mai târziu la școala The Groundlings din Los Angeles, iar McCarthy își amintește că au devenit prieteni apropiați încă de la început.

„Am fost prieteni din prima zi”, își amintește actrița, scrie Bright Side.

Melissa McCarthy și Ben Falcone au făcut echipă într-un episod din 2003 al popularului serial de televiziune Gilmore Girls. Deși nu se cunoaște data exactă a începutului relației lor de iubire, ei și-au schimbat jurămintele în 2005.

Falcone se consideră pe el și pe McCarthy ca fiind norocoși unul cu celălalt:

„Am fost loviți de același băț norocos. Încă de la prima noastră discuție, am fost pe aceeași lungime de undă. Ne iubim, ne respectăm reciproc și încercăm să nu ne facem probleme. Și ne facem să râdem unul pe altul”, a declarat vedeta, potrivit sursei citată mai sus.

În ianuarie 2007, actrița a anunțat că vor avea primul lor copil. Ea a glumit spunând că spera ca bebelușul să moștenească mai mult din trăsăturile calme ale lui Ben și mai puțin din cele nervoase ale ei. Fiica lor, Vivian, s-a născut în luna mai a aceluiași an, iar McCarthy spune că Vivian seamănă foarte mult cu ea. Trei ani mai târziu, s-a născut cea de-a doua lor fiică, Georgette.

După ce a dat naștere celui de-al doilea copil al lor, actrița în vârstă de 39 de ani a dezvăluit că a fost complet epuizată în timpul sarcinii. Ea a explicat că a dormit doar 3,5-4 ore pe zi, ceea ce a fost o mare provocare pentru ea:

„Eram super obosită. Soțul meu spune că se simțea ca și cum ar fi căsătorit cu o femeie de 90 de ani, pentru că eu mă sting la jumătatea frazei. El spune: ‘Erai în mijlocul gândului, iar în clipa următoare nu mai vorbești. Mă întorc și tu dormi adânc pe canapea'”.

Deși Melissa și Ben s-au confruntat cu provocări în calitate de părinți, ei nu au uitat de cariera lor în actorie. În 2011, au jucat împreună în filmul de comedie Bridesmaids. Interpretarea lui McCarthy în film i-a adus o nominalizare la Oscar, deși în cele din urmă a pierdut în fața Octaviei Spencer.

În 2013, Melissa și Ben s-au angajat într-un nou proiect împreună, înființând o companie de producție. În anul următor, au scris scenariul pentru filmul Tammy. Melissa a fost fericită că au făcut acest pas: “Scriem împreună de mai mult timp decât suntem căsătoriți. Să putem să producem propria noastră operă și a altora, de care suntem atât de pasionați, este cu adevărat un vis devenit realitate.”

Melissa McCarthy și Ben Falcone se susțin reciproc în toate aspectele. În 2017, Falcone a scris o carte intitulată Being a Dad Is Weird: Lessons in Fatherhood from My Family to Yours, iar McCarthy a scris introducerea la carte.

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Melissa McCarthy Picks Out A ‘KOALA LOVER’ Hat On A Shopping Spree In Byron Bay With Her FamilySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cuplului îi place să lucreze împreună și adoră să colaboreze la proiecte. Când McCarthy a fost întrebată despre colaborarea cu soțul ei la filme, ea a răspuns: “Este ca și cum ai merge la lucru cu cel mai bun prieten al tău”.

În ciuda faptului că sunt împreună de mulți ani, Melissa și Ben continuă să se surprindă reciproc. De Ziua Îndrăgostiților, McCarthy i-a dăruit lui Falcone o cutie în formă de inimă plină cu ouă încondeiate, știind că acesta le iubește mai mult decât ciocolata.

Iar pentru cea de-a 13-a aniversare a căsătoriei lor, Melissa i-a dăruit soțului ei un telefon mobil conceput pentru persoanele în vârstă, cu butoane supradimensionate, ceea ce le-a îngrozit pe fiicele lor. Cu toate acestea, cuplul continuă să își găsească bucuria de a se face să râdă unul pe celălalt și de a aduce fericire în relația lor. “Mi-a dăruit 2 inele frumoase, unul pe care scria ‘Love’. Iar eu i-am dat un telefon Jitterbug. Trebuie să lucrez la abilitățile mele de romantism”, a spus Melissa, mai scrie Bright Side.

Cu toate acestea, umorul nu este singurul factor care contribuie la o căsnicie fericită. Melissa McCarthy a scris într-una dintre postările sale de pe Instagram: „Adevărata cheie a fericirii – căsătorește-te cu cel mai bun prieten ciudat al tău”.

Foto: Profimedia

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici:

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete