Harrison Ford a fost surprins când mânca dintr-un camion

Harrison Ford a fost surprins când mânca dintr-un camion

Harrison Ford a fost suprins în timp ce mânca în cartierul Pacific Palisades. Eroul din Star Wars, în vârstă de 78 de ani, le-a demonstrat tuturor că nu este un snob în timp ce a luat un burrito dintr-un camion din apropiere.

Pentru că vremea este extrem de caldă în Los Angeles, Harrison era îmbrăcat cu pantaloni scurți, cu un tricou verde măsliniu și adidași sport. Fără să arate un strop de aroganță, actorul s-a apropiat de geamul mic al camionului și a dat comanda. Apoi, a așteptat cu răbdare mâncarea lui ca orice alt om obișnuit.

Deși a sosit având masca pe față, Harrison a dat-o jos imediat imediat ce și-a luat mâncarea, savurându-și rapid burrito-ul.

Un adevărat multi-tasker, Ford a primit un telefon în timp ce își termina prânzul.

Deși Harrison părea să fie în vacanță, în curând se va întoarce să lucreze la al cincilea film Indiana Jones. Proiectul ar fi fost în curs de dezvoltare de la lansarea filmului anterior din serie.

Regizorul Steven Spielberg a renunțat la poziția sa obișnuită și va rămâne ca producător. Cel care va continua va fi James Mangold, cunoscut pentru filmele Cop Land, Girl, Interrupted, Walk the Line, The Wolverine și Logan, ultimul dintre care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat.

Filmările ar trebui să aibă loc în august 2021 la studiourile Pinewood din Anglia, potrivit Collider.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete