Apariția surprinzătoare a Prințului Harry la învestirea noului președinte american

prințul Harry merge de 7 ani la terapie

Învestirea noului președinte american, Joe Biden, a avut loc la Washington și se pare că prințul Harry a fost cumva prezent, iar apariția sa i-a luat pe toți prin surprindere.

Regina Elisabeta a II-a a trimis deja noului președinte o scrisoare înainte de eveniment. Cu toate acestea, nepotul ei, prințul Harry, este cel care i-a încântat pe fanii, potrivit sursei.

Prințul Harry și soția sa Meghan, ducesa de Sussex, au anunțat că renunță anul trecut la funcția de membru senior al familiei regale. Cei doi s-au stabilit apoi în America, în Santa Barbara, California, împreună cu fiul lor, Archie.

Având în vedere acest lucru, unii fani își doreau să îi vadă în timpul acestei uriașe ocazii din SUA, mai ales pe Harry în uniformă militară completă.

Prințul Harry a asistat la învestirea președintelui Joe Biden?

Prințul Harry nu a participat la inaugurarea președintelui Biden. Totuși, așa cum a observat pe Instagram un fan al cuplului regal, el a fost acolo într-un fel sau altul. Postând o serie de imagini, pe contul de Instagram @_Duchess_of_Sussex, acesta a împărtășit o imagine a președintelui Joe Biden împreună cu Bill și Hillary Clinton.

În fundalul fotografiei, este marcat de către utilizatorul contului, Prințul Harry. O imagine a acestuia la cimitirul Arlington din 2013 poate fi văzută atârnată pe perete în spatele politicienilor americani.

Ducele de Sussex poartă uniforma militară, iar mesajul care însoțește fotografia este: „Harry este cu adevărat un militar ! Foarte frumos să-l văd în fundal'

Totuși, Prințul Harry și președintele Joe Biden se cunosc

Această „prezență' a prințului Harry, deși sub formă imortalizată, i-a încântat pe fanii regali. Utilizatorul contului a dezvăluit că cei doi s-au întâlnit în mai multe rânduri (vezi galerie foto).

„Familia Biden îi îndrăgesc foarte mult pe ducii de Sussex. Domnul și doamna Biden au susținut Jocurile Invictus a lui Harry încă de la primul eveniment din 2014. După acel an, atât familia Biden, cât și familia Obama au continuat să aibă o legătură strânsă cu Jocurile Invictus.'

În timp ce prințul Harry nu a putut vota la alegerile prezidențiale din 2020 din SUA, se pare că soția sa Meghan, a făcut-o. Ducesa a vorbit anterior despre importanța votului.

În timpul unei apariții speciale televizate cu prințul Harry anul trecut, ducesa de Sussex a spus: „Când votăm, valorile noastre sunt puse în acțiune și vocile noastre sunt auzite. Vocea ta îți amintește că ai importanță, pentru că o faci și merită să fii auzit. '
Ducele și ducesa de Sussex au lansat recent noul lor podcast Archewell Audio. Proiectul va aduce ascultătorilor de podcasturi voci și perspective noi pe care s-ar putea să nu le fi auzit până acum.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete