Hailey Bieber, motivul pentru care amână momentul în care va deveni mamă

Într-un nou interviu acordat publicației The Sunday Times, Hailey Bieber se destăinuie despre viitorul familiei ei pe care a întemeiat-o cu Justin Bieber și despre cum se simte în legătură cu extinderea familiei.

„Plâng literalmente tot timpul din cauza asta”, a spus Bieber, în vârstă de 26 de ani, în timp ce râdea.

„Îmi doresc atât de mult copii, dar mă sperii. Este suficient că oamenii spun lucruri despre soțul meu sau despre prietenii mei. Nu-mi pot imagina că trebuie să mă confrunt cu oameni care spun lucruri despre un copil. Putem doar să facem tot ce putem pentru a-i crește. Atâta timp cât se simt iubiți și în siguranță”, a declarat Hailey Bieber, scrie People.

Înainte de a vorbi despre posibilitatea unor viitori micuți, Hailey Bieber s-a destăinuit despre mini-atacul cerebral pe care l-a suferit în martie 2022 și despre cum a vrut să le încurajeze pe femei să „obțină informațiile de care au nevoie” de la medicii lor, din cauza dezinformării care s-a răspândit în legătură cu afecțiunea sa.

„A doua zi după ce am fost spitalizată, a apărut pe internet. Am vrut să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat cu propriile mele cuvinte, pentru că atât de mulți oameni făceau presupuneri. Dacă lași astfel de lucruri să te reducă la tăcere, le permiți oamenilor să îți dicteze modul în care îți trăiești viața. Uneori chiar îmi vine să mă ghemuiesc și să fiu un pustnic, de genul: Dacă așa simt oamenii, poate ar trebui să stau acasă. Dar chiar nu sunt genul ăsta de persoană”.”, a spus ea, mai scrie sursa citată anterior.

În ceea ce privește „copiii”, soții Bieber s-au destăinuit în trecut despre o mărire a familiei – fondatorul Rhode declarând în august 2022 pentru Harper’s Bazaar că mariajul necesită efort, la fel ca și faptul de a avea copii.

„El este încă persoana la care vreau să mă întorc în grabă. S-ar putea să zbor undeva și să mă duc să fac o treabă, dar abia aștept să mă întorc și să stau cu el”, a spus Hailey Bieber în interviu.

„Simt că asta se datorează efortului depus de ambele părți”, a adăugat ea. “La sfârșitul zilei, ca și cum ar fi, el este cel mai bun prieten al meu, dar totuși este nevoie de multă muncă pentru ca totul să funcționeze.”

“Și apoi știu că, în cele din urmă, când vor apărea copii, va fi un cu totul alt sezon în care va trebui să navigăm pentru a face să funcționeze”, a mai spus ea.

În 2020, Justin a dezvăluit într-un episod al emisiunii The Ellen DeGeneres Show că este dispus să aibă “atâția câți Hailey dorește să scoată” când vine vorba de copii. “Mi-ar plăcea să am și eu un mic trib. Dar, da, este corpul ei și tot ce vrea să facă. … Cred că vrea să aibă câțiva”.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete