Gulliver Delta Resort, oaza de relaxare din inima Deltei Dunării

delta dunarii-

delta dunarii-

Delta Dunării este o destinație unică prin peisajele naturale și numărul mare de păsări. Paradisul țării, cu frumuseți naturale desăvârșite, poate fi explorat în cadrul unei escapade la început de vară, la Gulliver Delta Resort, o mică oază de relaxare din Uzlina.

Gulliver Delta Resort, gazdă de nădejde

Poziționat chiar în inima Deltei Dunării, în spectaculoasa Uzlina, la confluența dintre canalul Uzlina și brațul Sf. Gheorghe, Gulliver Delta Resort este cea mai bună alegere pentru un sejur relaxant în mijlocul naturii, care îți asigură nu doar un loc de cazare, ci o adevărată oază de liniște și relaxare în care să te bucuri de liniște și de cele mai bune preparate cu specific pescăresc.

Restaurantul hotelului te invită la masă pentru a te bucura de cele mai gustoase mâncăruri lipovenești. Știucă umplută cu legume, borș de pește tradițional, salată de icre cu ceapă, caras la grătar cu mămăliguță și mujdei… toate gătite cu drag, pentru vizitatorii gata să își însușească din tradițiile lipovenești. Iar după o astfel de masă copioasă, se cuvine să petreci în liniște pe marginea piscinei sau în șezlong, înconjurat de paradis.

delta dunarii

Ținut unic și experiențe uimitoare

Delta Dunării, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO încă din anul 1991, este cea mai bine conservată dintre deltele europene și te așteaptă să-i descoperi cele mai frumoase rezervații naturale, de la insulițe gata de explorat la păduri luxuriante, lacuri acoperite de nuferi colorați și localități pitorești, pline de povești. Intră în armonie cu natura și lasă-te purtat de apele care te duc în zone desprinse parcă din tablouri, mai ales la apusul soarelui, când priveliștea asupra împrejurimilor este o minune decupată din grădina Edenului.

În cadrul unui sejur la Gulliver Delta Resort, poți alege să descoperi cu barca adevărate bijuterii naturale ale deltei. Una dintre acestea este Pădure Letea, poziționată aproape de comuna C.A.Rosetti, fiind declarată rezervație naturală din anul 1938, ce abundă de plante cățărătoare, oferindu-i un aspect mediteranean, și de care se leagă numeroase povești despre caii sălbatici.

Pornește într-o excursie în Sulina, supranumită „Capitala Piraților', care se găsește în punctul de vărsare al brațului Sulina în Marea Neagră și se mândrește nu doar cu panorame superbe, dar și cu plaje sălbatice spectaculoase.

De Geanina Ichim

Oferta Speciala Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

Weekend in Delta pentru toti romanii 4 zile

*Tarife de la 488 lei/persoana, date de plecare: 25.05; 05.06; 08.06.

*Tarife de la 594 lei/persoana, date de plecare: 15.06; 22.06; 29.06.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/all inclusive tip bufet), transport autocar Bucuresti-Murighiol- Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina- Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta