Gluma neașteptată a Prințului Harry referitoare la sarcina lui Meghan Markle

Zilele trecute, Prințul Harry și Meghan Markle au fost într-o vizită oficială în Maroc, ultima înainte ca Ducesa de Sussex să nască. Așa cum ne-au obișnuit, cei doi au fost foarte drăgăstoși unul cu celălalt, Prințul manifestând o grijă specială pentru soția lui. Harry, aflat într-o dispoziție de zile mari, a surprins pe toată lumea cu o glumă neașteptată referitoare la sarcina Ducesei.

În ultimele luni, cuplul regal a vizitat multe țări, din Australia până în Irlanda. Mereu zâmbitori și deschiși, Ducii de Sussex s-au întâlnit peste tot cu o mulțime de admiratori.

În Maroc, programul Ducilor de Sussex a fost unul foarte încărcat

Vizita din Maroc este ultima pe care Meghan o întreprinde, sarcina ei fiind foarte avansată. Ducesa urmează să nască în aprilie. În Maroc, Harry și Meghan au avut un program plin. Cei doi au participat, printre altele, la o demonstrație de echitație. Mulți dintre caii aflați în grajdurile Federației Marocane de sporturi ecvestre sunt folosiți în terapiile copiilor cu nevoi speciale.

Harry și Meghan au participat, apoi, la o demonstrație de gătit. Numeroși copii, supravegheați de un celebru chef marocan, și-au demonstrat abilitățile în ale gătitului. Evident, cei doi duci nu s-au abținut în fața delicateselor pregătite, gustând din toate.

A urmat o vizită în Grădinile Andaluze, unul dintre cele mai faimoase obiective turistice din Rabat, capitala Marocului. Meghan și Harry au admirat creațiile meșteșugarilor locali, ducesa primind chiar un suvenir – un frumos colier.

Gluma neașteptată a Prințului Harry referitoare la sarcina lui Meghan Markle i-a surprins pe toți cei prezenți

Ducii au vizitat, de asemenea, o școală în care fetelor marocane li se permite accesul la educație. În Maroc, peste o treime din populaţie este analfabetă. Rata analfabetismului este de peste 40% în rândul femeilor.

Aici, ducesa și-a făcut chiar și un tatuaj cu henna. Conform www.bbc.com, una dintre gazde a felicitat-o pe Meghan pentru faptul că va fi mămică. Felicitările au fost urmate aproape instantaneu de o glumă neașteptată a Prințului Harry, care i-a luat prin surprindere pe toți cei prezenți: “Ah, ești gravidă? Ce surpriză! E-al meu?“.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete