Gluma neașteptată a Prințului Harry referitoare la sarcina lui Meghan Markle

Zilele trecute, Prințul Harry și Meghan Markle au fost într-o vizită oficială în Maroc, ultima înainte ca Ducesa de Sussex să nască. Așa cum ne-au obișnuit, cei doi au fost foarte drăgăstoși unul cu celălalt, Prințul manifestând o grijă specială pentru soția lui. Harry, aflat într-o dispoziție de zile mari, a surprins pe toată lumea cu o glumă neașteptată referitoare la sarcina Ducesei.

În ultimele luni, cuplul regal a vizitat multe țări, din Australia până în Irlanda. Mereu zâmbitori și deschiși, Ducii de Sussex s-au întâlnit peste tot cu o mulțime de admiratori.

În Maroc, programul Ducilor de Sussex a fost unul foarte încărcat

Vizita din Maroc este ultima pe care Meghan o întreprinde, sarcina ei fiind foarte avansată. Ducesa urmează să nască în aprilie. În Maroc, Harry și Meghan au avut un program plin. Cei doi au participat, printre altele, la o demonstrație de echitație. Mulți dintre caii aflați în grajdurile Federației Marocane de sporturi ecvestre sunt folosiți în terapiile copiilor cu nevoi speciale.

Harry și Meghan au participat, apoi, la o demonstrație de gătit. Numeroși copii, supravegheați de un celebru chef marocan, și-au demonstrat abilitățile în ale gătitului. Evident, cei doi duci nu s-au abținut în fața delicateselor pregătite, gustând din toate.

A urmat o vizită în Grădinile Andaluze, unul dintre cele mai faimoase obiective turistice din Rabat, capitala Marocului. Meghan și Harry au admirat creațiile meșteșugarilor locali, ducesa primind chiar un suvenir – un frumos colier.

Gluma neașteptată a Prințului Harry referitoare la sarcina lui Meghan Markle i-a surprins pe toți cei prezenți

Ducii au vizitat, de asemenea, o școală în care fetelor marocane li se permite accesul la educație. În Maroc, peste o treime din populaţie este analfabetă. Rata analfabetismului este de peste 40% în rândul femeilor.

Aici, ducesa și-a făcut chiar și un tatuaj cu henna. Conform www.bbc.com, una dintre gazde a felicitat-o pe Meghan pentru faptul că va fi mămică. Felicitările au fost urmate aproape instantaneu de o glumă neașteptată a Prințului Harry, care i-a luat prin surprindere pe toți cei prezenți: “Ah, ești gravidă? Ce surpriză! E-al meu?“.

Prințul Harry a avut dintotdeauna un simț al umorului foarte dezvoltat și nu s-a sfiit niciodată să facă uz de el. A fost întotdeauna un spirit liber și i-a plăcut să glumească despre tot. Spre deosebire de el, fratele său mai mare, William, este mult mai serios și mai protocolar.

Citeste si

Meghan Markle, mesaj pentru femeile singure: Fii bună cu tine!'

Motivul pentru care Kate Middleton și Meghan Markle nu folosesc telefonul mobil în public

Cum arată sosia lui Meghan Markle? Asemănarea între cele două este izbitoare

Sursă foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete