Glazura caraibiana (pentru carne de miel)

Pentru a da un gust si aspect cu totul deosebit carnii fripte, va prezentam metoda de „glazurare”.

(pentru 4 portii)

Ingrediente:

  • 50 g zahar
  • 1 lingurita praf de mustar
  • 1 lingura de rom
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lamaie

Mod de preparare:

Amestecati zaharul, praful de mustar, romul, uleiul de masline cu sucul si coaja rasa de la lamaie.

Inainte de folosire, lasati deoparte timp de 15 minute, amestecand din cand in cand, pentru a dizolva zaharul.

Cand carnea este aproape patrunsa, ungeti friptura cu aceasta glazura.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Glazuri pentru fripturi