Glazura caraibiana (pentru carne de miel)

Pentru a da un gust si aspect cu totul deosebit carnii fripte, va prezentam metoda de "glazurare".

(pentru 4 portii)

Ingrediente:

  • 50 g zahar
  • 1 lingurita praf de mustar
  • 1 lingura de rom
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lamaie

Mod de preparare:

Amestecati zaharul, praful de mustar, romul, uleiul de masline cu sucul si coaja rasa de la lamaie.

Inainte de folosire, lasati deoparte timp de 15 minute, amestecand din cand in cand, pentru a dizolva zaharul.

Cand carnea este aproape patrunsa, ungeti friptura cu aceasta glazura.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro