Giulia Anghelescu, despre vaccinarea copiilor: “Mi-am asumat acest lucru 100%.”

giulia, despre vaccinarea copiilor

giulia, despre vaccinarea copiilor

Vaccinarea copiilor este un subiect care continuă să creeze controverse în mediul online. Giulia Anghelescu: “Mi-am asumat acest lucru 100%.”

Tot mai mulţi părinţi refuză să-şi vaccineze copiii. Mişcarea anti-vaccin a reușit să împartă România în două.
În timp ce tot mai multe persoane sunt revoltate în ceea ce privește vaccinarea celor mici, Giulia Anghelescu și-a exprimat și ea punctul de vedere pe blogul personal.

Giulia Anghelescu, despre vaccinarea copiilor: “Mi-am asumat acest lucru 100%.”

“Am ales să vaccinez. Nu sunt genul de mamă care să dea sfaturi, însă pot vorbi despre faptul că în momentul în care am ales să îmi vaccinez copiii mi-am asumat acest lucru 100%.
Am citit de asemenea ca înainte ca un vaccin să ajungă la copilul meu, acesta trece printr-un proces foarte complicat de verificare și testare. De fapt, 70% din timpul de producţie al unui vaccin este dedicat acestor teste de calitate. Din păcate, România se confruntă cu o scădere vizibilă a ratei de vaccinare, aceasta fiind sub rata de vaccinare de 95% recomandată de OMS.

Se estimează că, în fiecare an, vaccinarea are potențialul de a salva peste 6 milioane de persoane, iar creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța imunizării este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Scăderea ratei de vaccinare a fost desemnată de Organizația Mondială a Sănătății în topul celor 10 amenințări majore la adresa sănătății. Ca o concluzie, cred că cel mai important este informarea asupra tuturor aspectelor, cum spuneam, atât pro, cât și contra, iar mai apoi să iei o decizie și aceea asumată”, a scris Giulia pe blogul său.

 

 

Foto: facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete