Andreea Raicu, despre Olivia Steer: “Nu avea niște teorii valide, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri, care nu erau susținute de absolut nimic”

Andreea Raicu, despre Olivia Steer “Nu avea niște teorii valide,

Andreea Raicu, despre Olivia Steer Nu avea niște teorii valide,

Scandalul pe care Olivia Steer l-a provocat cu teoriile anti-vaccinare pare că nu se mai termină. Andreea Raicu, despre Olivia Steer: Nu avea niște teorii valide, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri, care nu erau susținute de absolut nimic'.

Faptul că este împotriva vaccinării a transformat-o pe Olivia Steer într-o adevărată țintă atât în mediul online, cât și în rândul vedetelor.

De data asta, Andreea Raicu este cea care are un mesaj pentru soția lui Andi Moisescu.

Andreea Raicu a postat pe blog personal un mesaj în care vorbea despre impostură, după dezbaterea dintre Olivia Steer și dr. Mihai Craiu.

Andreea Raicu, despre Olivia Steer: Nu avea niște teorii valide, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri, care nu erau susținute de absolut nimic'

Invitată la emisiunea “În fața ta” de la Digi24, Andreea Raicu a fost întrebată ce i-ar transmite soției lui Andi Moisescu dacă ar avea ocazia.

“Ea în general îi invită pe oameni să nu mai apeleze la medicina alopată și să se rezume doar la lucruri naturiste, de pildă, chiar dacă avem 40 de ani să nu mai facem mamografie, să nu mai luăm antibiotice, nu mai știu, e o listă destul de lungă de lucruri pe care le-am auzit de-a lungul timpului. Cred foarte tare în puterea subconștientului, dar în aceleași timp nu pot să anulez puterea și medicina și cred că în primul rând aș întreba-o dacă știe ce putere și ce impact au cuvintele ei și toate aceste provocări și invitații pe care le face comunității ei asupra lor. Și de ce face asta? Și care este baza care stă în spatele lucrurilor pe care le spune? Pentru că în acea dezbatere, ea nu avea niște teorii valide, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri, care nu erau susținute de absolut nimic. Cred că atâta vreme cât ești o persoană publică, ai o responsabilitate foarte mare în legătură cu ceea ce spui, mai ales când ești la televizor. Oamenii te ascultă, oamenii, dacă te plac, te și urmează și trebuie să ai grijă ce spui că s-ar putea să-i duci pe niște piste greșite”, a spus Andreea.

“Cred că ar putea să pună o altfel de abordare, să pună întrebări oamenilor, care vor fi nevoiți să afle răspunsuri, nu să dea răspunsurile direct. Cred că fiecare este în măsură – acum avem multe mijloace la dispoziție, și nu mă refer la toate informațiile pe care le găsim pe internet, avem acces la informații și la studii care ne ajută să ne găsim singuri răspunsurile. Pentru că dacă întrebi 10 oameni care au citit 10 lucruri de pe internet, fiecare îți va spune câte o părere, sute de teorii, important e să aduci tu părerea ta, în funcție de ce-ai luat și ce-ai aflat” a declarat Andreea Raicu cadrul emisiunii „În fața ta' de la Digi24.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete