Gina Pistol și-a făcut burtica de gravidă „vedetă”. Cum s-a fotografiat viitoarea mămică?

Gina Pistol și-a făcut burtica de gravidă „vedetă”. Cum s-a fotografiat viitoarea mămică?

Gina Pistol și Smiley trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. De când prezentatoarea tv a rămas însărcinată, cei doi sunt foarte fericiți. Fericirea lor o împărtășesc mereu fanilor din mediul online.

Însărcinată în 5 luni, Gina Pistol le-a arătat urmăritorilor săi de pe Instagram o fotografie cu burtica de gravidă, iar reacțiile pozitive ale acestora nu au întârziat să apară.

Îndrăgita prezentatoare de la „Chefi la cuțite” are multe contracte de imagine, fiind foarte aleasă pentru a promova diferite produse. De curând, Gina a ales să facă reclamă unui ulei antivergeturi, pe care îl folosește și ea din al doilea trimestru de sarcină.

Cu farmecul său personal, dar și cu emoțiile maternității, Gina Pistol transmite tot ce e mai frumos și mai pur din perioada pe care o traversează. Deși a declarat că a pus deja 10 kilograme şi a început să se mişte din ce în ce mai greu, Gina nu a ezitat și burtica ei a devenit „vedetă' pe rețelele de socializare.

Gina Pistol va cânta alături de mai mulți artiști

Vedetele Antenei 1 au început filmările pentru promourile de Crăciun. Loredana, Delia, Mirela Vaida, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Speak sau Florin Ristei îi vor avea alături pe cei trei juraţi de la „Chefi la cuţite' și pe Gina Pistol.

Viitoarea mămică își va pune în practică cunoștințele obținute în urma cursurilor de canto pe care le-a urmat în trecut la şcoala Crinei Mardare. Gina Pistol va avea rolul Crăiesei Zăpezii și va canta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete