Gina Pistol, nemachiată și criticată de fani: „Nu mai ești ce erai odată”

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Cei doi au decis să plece într-o binemeritată vacanță alături de fiica lor, Josephine. Vedeta de la Antena 1 păstrează legătura cu fanii săi pe rețelele de socializare, însă unul dintre aceștia i-a lăsat un mesaj neașteptat.

Gina Pistol se bucură alături de frumoasa sa familie într-o vacanță exotică și uneori pune imagini cu ei trei. Printre postările sale, vedeta de la Antena 1 a strecurat câteva imagini cu doar cu ea purtând un costum de baie întreg și o șapcă întoarsă invers pentru protecție.

„Vedere de la mare… mare distanță de casă 😊', a scris Gina Pistol în dreptul imaginilor.

gina-pistolSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fanii nu au întârziat să îi lase mesaje în secțiunea de comentarii, unele apreciative, altele mai puțin plăcute. Unii au acuzat-o că ar fi apelat la intervenții estetice, alții i-au zis că fizicul ei a fost afectat de trecerea anilor, dar și de nașterea fiicei sale.

„Nu mai ești ce erai odată 🙁 bătrânețea și nașterea își spun cuvântul. Dar ai ramas tot așa simpatică și naturală', a fost unul dintre comentarii. Dacă acest internaut a concluzionat totuși că este „naturală', un altul a adăugat: „Mereu o operată și o ajustată pe toate părțile 👏'.

Pe tot parcursul șederii lor pe tărâmul exotic, cele două vedete au publicat fotografii cu micuța Josephine, însă fără să i se vadă chipul. Dacă o mare parte dintre urmăritori le critică alegerea de a nu-și expune micuța, alții le-au luat apărarea.

„Foarte bine că nu-și mediatizează fetița. Discreția este a persoanelor subțiri. Nici ei nu se prea arată. Alții cu copiii la înaintare ca fiind mari talente. Numele părinților ajută, altfel nu ar vedea ei nici scenă nici reclame!', a explicat alegerea lor unul dintre fani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete