Gina Pistol, în lacrimi după ce a arătat pentru prima dată chipul fiicei sale și a lui Smiley: „Am postat acea poză din greșeală, preț de câteva minute a fost pe Instagram”

Gina Pistol a răbufnit după ce a arătat o poză cu chipul fiicei sale, Josephine. Doi ani de zile ea și Smiley au ținut-o ascunsă pe micuță, însă acum, din greșeală, o fotografie cu fetița a ajuns pe rețelele de socializare.

De curând, Gina Pistol a postat pe Instagram un selfie de la o plimbare recentă prin pădure, scrie protv.ro. În fotografie i se vede pentru prima oară chipul lui Josephine, care este ținută pe umeri de Smiley. Ulterior, vedeta a declarat că a postat poza pe rețelele de socializare cu fiica ei din greșeală și că își dorește ca imaginea cu micuța să fie blurată.

Cu ochii în lacrimi, Gina Pistol a transmis: „Îmi dă fiică-mea întruna șervețele pentru că de vreo 10 minute plâng încontinuu. Plâng pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic. Am să îi rog pe cei din presă să îi blureze chipul fetiței mele.

Am postat acea poză din greșeală, preț de câteva minute a fost pe Instagram și apoi am șters-o, când am realizat că este postată și poza aceea. Rugămintea mea este să îi blurate chipul copilului pentru că încă nu consider că este gata să apăra pe platformele online și în publicații.', a spus Gina Pistol, într-o postare video, pe pagina sa de Instagram.

Gina Pistol a arătat pentru prima dată chipul fiicei sale și a lui SmileySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De ce s-a retras din televiziune Gina Pistol

Gina Pistol a anunțat că se retrage din televiziune. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite’ vrea să își dedice timpul familiei sale, în special fetiței sale Josephine.

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes Chefi la cuțite și Asia Express, Gina Pistol a decis că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine. Astfel, sezonul 11 Chefi la cuțite, care e deja difuzat la Antena 1, este ultimul prezentat de Gina Pistol. Vedeta TV și-a însoțit anunțul cu următoarea declarație emoționantă:

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:

Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete