Gina Pistol, fotografii sexy needitate. Cum arată în costum de baie la două luni de la venirea pe lume a micuței ei?

Gina Pistol a dat dovadă de foarte mult curaj și a postat pe rețelele de socializare poze cu ea în costum de baie. Ea a devenit mamă în luna martie și de atunci a împărtășit cu fanii ei toate stările prin care a trecut și modificările pe care organismul ei le-a avut.

Iubita lui Smiley s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie de culoare neagră, mulat pe corp. Ea a declarat că a scăpat de multe kilograme acumulate în timpul sarcinii, însă mai are de lucru. Cu toate acestea, imaginile nu au fost modificate absolut deloc.

Gina Pistol a mărturisit că mult timp a „alergat' după trupul perfect, însă o dată ce a fost binecuvântată cu minunea ei, a învățat să se accepte așa cum este.

„De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbări. Cu toate ne dorim «perfecțiunea», acea perfecțiune pe care o vedem în online, pe sticlă sau prin reviste. De foarte multe ori am pus presiune pe mine și pe corpul meu, mai ales pentru că sunt persoană publică.

Cu trecerea anilor, însă, am învățat să mă accept și să fac «pace» cu mine. Evident că toate ne dorim să fim frumoase și susțin cu desăvârșire munca pentru o versiune mai bună a noastră, însă, totul prin răbdare și acceptare', a fost mesajul Ginei Pistol din dreptul fotografiei postate pe pagina sa de Instagram.

Proaspăta mămică le-a mai spus fanilor săi că nu a ținut cont de numărul de kilograme acumulate pe timpul sarcinii, deși au fost multe. Ea se bucura din plin de viața care creștea în pântecul ei. După naștere, ea a avut grijă să slăbească într-un ritm sănătos și este mulțumită de rezultatele obținute.

„Am trecut prin sarcină, perioada în care nu m-am blamat niciodată pentru vreun kg în plus (și am avut destule. Dar cum aș putea face asta, când acest corp mi-a oferit cea mai mare minune a vieții? Este un templu, care a oferit dragoste și protecție timp de 9 luni copilei mele, iar acum, nu-mi mai rămâne decât să-i ofer ofrande', a fost continuarea mesajului postat.

Gina Pistol a devenit mamă la 40 ani. Ea nici nu se mai gândea că va fi binecuvântată de Dumnezeu cu o minune. Fosta prezentatoarea a emisiunii „Chefi la cuțite' împreună cu iubitul ei, Smiley, au grijă singuri de Josephine Ana, împărțindu-și sarcinile extrem de bine.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete