Gina Pistol despre iubirea cu Smiley: „Avem deja 3 ani de relație!”

Gina Pistol despre iubirea cu Smiley: „Avem deja 3 ani de relație!”

Gina Pistol are o relație cu Smiley. Aceasta este știrea care acum 3 ani a provocat supr valuri în presa românească, valuri care nu au fost vreodate comentate de niciunul dintre cei doi. Fără a-și ascunde apropos relația, cele două vedete au lăsat ca lucrurile să curgă natural.

Iată, însă, că acum a venit mult așteptatul moment. Gina Pistol a vorbit despre relația cu Smiley într-un interviu pe care l-a acordat revistei OK! Magazine.

„Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica! Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt', a povestit vedeta Antena 1.

Apropo de ideile preconcepute și de falsele impresii, Gina Pistol n-a avut nicio emoție, știa ca lucrurile se vor aranja. „Cred că el avea o impresie greșită despre mine şi şi-a dat seama că se înşelase. El vedea la mine imaginea de divă, de prinţesă, cu toate că eu nu eram deloc aşa. Dar presa îmi crease imaginea asta!', a conchis iubita lui Smiley.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete