Ana Morodan, de la spital la bal. Ce s-a întâmplat cu celebrul influencer?

Ana Morodan, de la spital la bal. Ce s-a întâmplat cu celebrul influencer?

Început de an intens pentru Ana Morodan. După ce zilele trecute a ajuns de urgență la spital cu unul dintre degete în pungă, la propriu, astăzi despre Ana Morodan aflăm că este noua vedetă Pro TV.

'E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat'.

Ana Morodan este printre primele și cele mai puternice celebrități online și singura personalitate digitală care a transformat marca personală în business-uri de retail și lifestyle online și offline. Extravaganța și umorul savuros au ajutat-o să treacă din zona de influencer în cea de celebritate de media clasică.

În ceea ce privește neplăcutul accident suferit de vedeta TV zilele trecute, reamintim pe scurt ce s-a întâmplat:

„Joi dimineaţă, pe la ora 8:30, trebuia să plec la o şedinţă foto, dar din cauza instinctului meu de gospodină, m-am decis, după ce am văzut o masă stând în ploaie, să o pun sub copertină. Dar nu m-am gândit că acea masă este pliabilă şi practic s-a pliat peste un sfert din degetul meu şi mi l-am amputat…Am avut noroc că am dat peste un medic foarte bun care mi-a prins degetul la loc… După anestezie eu le-am zis că trebuie să plec că am un eveniment, doar că nu m-au lăsat, trebuind să stau până a doua zi în spital', a povestit Ana Morodan.

Deși incidentul pare unul destul de grav Ana Morodan nu s-a lăsat afectată. Ea privește acum întreaga poveste cu amuzament și reușește să glumească pe seama celor întâmplate. „Acum nu facem o dramă din asta, pot să trăiesc cu cicatricea aceasta. Nu este vreo problemă…Dacă mă fac greşit cu ruj, nu o să mai poată să vină vreo sclifosită să îmi zică că m-am făcut greşit. E normal, am doar o mână bună', a concluzionat Ana Morodan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro