Gina Pistol, cuprinsă de emoții la „Chefi la cuțite”: „Nu credeam că o să îmi revin”

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare Tv din România. Aceasta menține legătura cu fanii săi din mediul online și de multe ori le-a dezvăluit acestora stările emoționale prin care trece. Recent, iubita lui Smiley a făcut câteva declarații chiar de la filmările emisiunii „Chefi la cuțite'.

Gina Pistol este o fire extrem de emotivă și sensibilă, motiv pentru care uneori se lasă pătrunsă de poveștile pe care le aude în jurul ei și are momente de reflecție asupra propriei vieți. La fel s-a întâmplat recent când le-a mărturisit fanilor că se simte foarte obosită din cauza orelor petrecute la filmări, departe de familia sa.

„Lipsesc din viața mea pentru că filmăm intens. Mi-e dor de fiică-mea, de Andrei. Dar la ce povești am auzit aici…Am plâns într-o zi, nu credeam că o să îmi revin. Cred că toți avem momente când nu suntem mulțumiți de viața pe care o avem, vrem mai mult sau ne trezim într-o fugă continuă către ceva. Cred că toți avem momente când suntem down, up, down, up. Băi, dar după ce asculți povești de viață, realizezi că nu ai nevoie de nimic, decât de sănătate și de oamenii dragi aproape. Cumva Dumnezeu îți dă putere să treci peste tot. Hai că iar încep să plâng”, a povestit Gina Pistol, pe contul personal de Instagram.

În 2021, Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară. De atunci viața ei s-a schimbat, iar timp de un an a fost dedicată micuței. De asemenea, aceasta a mărturisit de multe ori că uneori se simte extrem de obosită și fără energie.

„Măi, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie și nu e doar energie din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu știi cum e, nu reușesc să mă adun. Oricum sunt puțin mai bine în perioada asta, dar am avut așa o… nu știu ce s-a întâmplat, anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. (…)

Nu știu dacă ați înțeles ceva din tot ce am vorbit eu până acum, din discursul meu, în capul meu are o logică, mai am discursuri din astea pe care le țin cu mine însămi, dar nu știu ce am avut, a fost o perioadă ciudățică așa, de aceea nici nu am făcut postări pe Instagram, pentru că pur și simplu nu am avut energie. Toată viața asta de om mare mă consumă enorm și de când am devenit mamă parcă nu mai am timp de nimic altceva. Adică tot timpul fac cumpărături, mă ocup de casă, gătesc, stau și eu cu copilul. Avem o doamnă care ne ajută, doar că atunci când vine la noi să ne ajute fug repede, e o traumă pe care eu trebuie să o lucrez la mine”, a mai spus acum ceva timp Gina Pistol, în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete