Victor Slav vine la „Stand-up Revolution”: „Cel mai tare mă enervează băieții ăștia gen: Bogdan Vlădău, Radu Vâlcan”

După o perioadă în care a dispărut din lumina reflectoarelor, Victor Slav vine la „Stand-Up Revolution', show-ul de la Antena 1.

Noul episod Stand-Up Revolution este plin de surprize… muzicale și comice, așa cum s-a anunțat că va fi, de fapt, sezonul 2 al emisiunii! DJ Harra a mixat pe scena show-ului, după ce i-a roast-uit pe cei cinci jurați, Victor Slav a venit cu un moment de contre-emploi, iar Radu Bucălae, invitatul special al serii, a pregătit un număr savuros de stand-up. Cât de bine au fost primite glumele, dar și cine sunt concurenții care s-au calificat pentru bootcamp, telespectatorii pot afla mâine seară, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Celebră pentru felul în care mixează la platane, DJ Harra a făcut o excepție când a urcat pe scena emisiunii de umor. De îndată ce a fost recunoscută, în urma indiciilor oferite, s-a decis ridicarea wall-ului, iar ea a avut posibilitatea să-i privească în ochi pe jurați în timp ce le făcea roast. „Prin natura meseriei mele, eu îmi dau seama și dacă mă uit la fiecare dintre voi cam ce gen de muzică ascultă. Dan Badea, eu pun pariu că ție îți place muzica aia lăutărească veche. La cât de bătrân e Dan Badea, eu mă așteptam să asculte Strauss, Wagner, a spus artista, iar juratul a dat „o explicație care a stârnit hohote de râs: „Pe ăștia nu i-am prins, că era închis la local. Întregul moment va putea fi urmărit mâine seară, de la 20:30, la Antena 1. 

Victor Slav i-a indus în eroare pe jurați atât prin tonul pe care a ales să vorbească, însă, și pentru că a făcut un moment de contre-emploi. „Cel mai tare mă enervează băieții ăștia gen: Bogdan Vlădău, Radu Vâlcan, Victor Slav. Voi știți că ăștia trei sunt personaje diferite?', şi-a început momentul fostul prezentator pe scena emisiunii de stand-up.

victor-slav-moment-de-contre-emploi-la-stand-up-revolutionSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Radu Bucălae a venit cu glume fresh și foarte funny, însă, la un moment dat a pronunțat greșit un cuvânt, iar Maria Popovici a intervenit imediat: „Dacă era la Târju-Jiu era «magajin». Deși s-a corectat, comediantul a ales să spună glumele folosind pronunția greșită, făcând numărul său și mai savuros. „Eu sunt cel care l-a încurajat, el făcea doar improvizație. El este un actor extraordinar! E copilul meu Bucălae… într-un fel, înțelegi?! Eram nedespărțiți la un moment dat, acum, na, are și el soție. (…). Acest George Clooney al comediei, a declarat amuzat Dan Badea.

Cele trei momente integrale, dar şi concurenţii celui mai nou episod Stand-Up Revolution vor putea fi urmăriţi vineri seara, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete