Gina Pistol, aniversare în familie. Iată cum a surprins-o Smiley

Gina Pistol mai adaugă un trandafir în buchetul vieții ei. Frumoasa prezentatoare este născută pe 9 decembrie și anul acesta împlinește 41 de ani. Dacă în trecut, aniversările sale erau marcate prin evenimente gradioase, anul acesta iubita lui Smiley își dorește altceva.

Gina Pistol este o femeie împlinită. De când a devenit mămică, frumoasa prezentatoare TV este extrem de implicată în viața fetiței ei, dar recunoaște uneori că se simte scursă de puteri. Motiv pentru care, cu câteva momente înainte de 12 noaptea, Gina Pistol a adormit. Smiley nu a vrut să rateze primele minute din ziua sa de naștere și i-a urat „La mulți ani', deși ea era mai mult adormită. Cât despre modul în care va petrece, iubita cântărețului a spus că anul acesta vor sta toți trei plus pisica acasă.

„El a fost primul (n.r. Smiley). Eu am adormit aseară pe la 23:30 că nu mai puteam de oboseală. Mi-a spus 'La mulți ani' așa adormită. Vom sta acasă, cu fiica, cu pisica, cu Andrei și nu facem nimic. Este așa fain acasă, doar cu noi', a declarat Gina Pistol la Antena Stars.

De asemenea, Smiley a postat o imagine dulce pe rețelele de socializare cu Gina Pistol și micuța Josephine admirând bradul de Crăciun. Tot azi, Josephine împlinește 9 luni.

„Ziua fetelor mele! #9 #gina #josephine', a fost mesajul din dreptul fotografiei postate de cântăreț.

Gina Pistol a fost invitată recent într-un podcast unde a povestit cum este viața ei după venirea pe lume a micuței Josephine Ana. De asemenea, a recunoscut faptul că timpul pentru ea a devenit din ce în ce mai limitat și uneori se simte depășită de unele momente.

„Am 5 ore libere pe săptămână. Am o prietenă care vine și mă ajută cu fetița[…] Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi’, a declarat Gina Pistol în cadrul podcastului de pe Youtube.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete