Gina Lollobrigida, victima abuzurilor sexuale: “Am tăcut, nu am spus nimic”

Gina Lollobrigida victima abuzurilor sexualeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Scandalul abuzurilor sexuale de la Hollywood a zguduit lumea cinematografiei. La scurt timp de la izbucnirea acestuia, o mulțime de actrițe au scos la iveală amănunte neștiute din viața lor, făcând publice situațiile în care au hărțuite sexual.

Gina Lollobrigida, victima abuzurilor sexuale

Chiar dacă nu este un subiect tocmai comod, invitată într-o emisiune de televiziune, actrița  italiană Gina Lollobrigida a vorbit despre abuzul sexual și despre momentele în care a fost nevoită să suporte un astfel de tratament. Pentru că în tinerețe a fost considerată un sex-simbol, Gina Lollobrigida a fost curtată de o mulțime de bărbați, dar frumusețea nu i-a adus doar bucurii, ci și foarte multă durere.

Actrița a fost victima abuzurilor sexuale de două ori, prima oară când aveam doar 19 ani, iar a doua oară la scurt timp după ce s-a căsătorit cu medicul Milko Skofic.

“Prima dată, eram neştiutoare, nu cunoscusem dragostea, nu ştiam nimic. Deci, a fost ceva grav. Iar persoana în cauză era foarte cunoscută. Aveam 19 ani, mergeam încă la liceu. A doua oară, mai bine să nu vorbim despre asta. Agresiunile sexuale, mai ales atunci când este vorba despre mai mult decât o agresiune, rămân în tine şi îţi marchează caracterul. Este ceva pe care nu poţi să îl scoţi afară. E ceva care rămâne în interior. Acţiunile tale sunt mereu supuse acelei amintiri teribile”, a spus Gina Lollobrigida, potrivit agerpres.ro.

Cu toate că abuzurile sexuale au rănit-o foarte mult și au lăsat urme adânci, actrița Gina Lollobrigida este de părere că orice femeie care trece printr-o situație similară ar trebui să aibă curajul să vorbească imediat despre acest lucru. Actrița consideră că povestite după mai mulți ani, aceste detalii nu mai sunt relevante și nu mai au puterea de a schimba lucrurile.

“Mi se pare că să vorbeşti acum despre aceste lucruri seamănă puţin cu o goană după publicitate. Trebuie să ai curajul să denunţi faptele atunci, pe moment, chiar dacă eu însămi nu am avut acest curaj. Am tăcut, nu am spus nimic”, a spus actrița.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Gina Lollobrigida.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Mihai Bendeac a făcut mărturisiri neașteptate despre viața lui: „Închid o perioadă a carierei mele'

Se pregătește intens să devină mămică! Ce gătește Laura Cosoi în perioada sarcinii pentru a se menține în formă: rețetă de quiche cu broccoli și baby spanac

Alexandru Arșinel, interviu emoționant despre cel mai greu moment din viața lui: „Eram disperat că…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete