Barack și Michelle Obama au aniversat 27 de ani de căsnicie

Barack și Michelle Obama au aniversat joi, 3 octombrie, 27 de ani de căsnicie. Pe conturile de Twitter și de Instagram, cei doi și-au dedicat mesaje emoționante de dragoste.

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a publicat pe contul său de Twitter o fotografie în care apare alături de soția lui Michelle.

În imagine, cuplul se îmbrățișează și privește un apus de soare. „Aşa cum spune The Beatles: Devine din ce în ce mai bine. Mulţumesc, iubito, pentru 27 de ani uimitori!”, a scris Barack Obama, citând un vers din piesa formaţiei The Beatles, Getting Better.

Barack și Michelle Obama au aniversat 27 de ani de căsnicie

Fosta Prima Doamnă a Americii nu s-a lăsat mai prejos. I-a răspuns soțului ei publicând o fotografie alături de un mesaj emoționant.

„Cu 27 de ani în urmă, acest bărbat mi-a promis o viaţă plină de aventuri. Cred că mi-a și oferit-o.

Începe următorul nostru capitol, capitol în care am rămas singuri, fără copii, simţind în continuare magia care ne-a unit cu toţi acești ani în urmă.

La mulţi ani, Barack!”, a fost mesajul lui Michelle Obama pentru fostul președinte al Statelor Unite ale Americii.

În luna august a anului acesta, revista americană Globe scria că Michelle și Barack Obama ar divorța.

Nu a fost prima dată când au existat speculații privind o posibilă ruptură în relația soților Obama, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane.

Michelle Obama nu neagă că o căsnicie necesită muncă

„Cuplurile tinere cred că tot ce văd la noi se rezumă la dragoste și la faptul că eu îl privesc cu adorație când își ține discursurile.

Dar sunt de părere că nu ne putem erija în modele dacă nu le spunem oamenilor adevărul despre viață și relații. Căsnicia înseamnă muncă. Căsnicia este grea

Vreau să spun că soțul meu este colegul meu de echipă și, dacă vrem să câștigăm lupta cu viața împreună, el trebuie să fie puternic, dar trebuie să accepte și ca eu să fiu puternică.

Nu vreau un jucător slab în echipa mea și nici el nu vrea”, declara, în urmă cu ceva timp, Michelle Obama.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer, iar la scurt timp a mers și ea să își facă testele. Vedeta trece prin clipe grele!

Matteo și iubita lui vor deveni părinți pentru prima oară! Ce vor avea, o fiică sau un fiu?

Meghan Markle și Kate Middleton folosesc acest produs de beauty pentru un ten mai luminos

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete