Pepe, cu lacrimi în ochi din cauza Ralucăi: „În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum”

Pepe, cu lacrimi în ochi din cauza Ralucăi: „În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum”

Anul 2020 a fost un an greu pentru Pepe. Pe lângă faptul că pandemia l-a afectat pe plan profesional și nu a mai avut evenimente, artistul a fost nevoit să se reorienteze și a lansat „Bar online' pe Youtube. Tot acolo a anunțat și despărțirea de soția lui, Raluca Pastramă.

Dacă la început totul se anunța a fi o despărțire amiabilă, lucrurile au luat o întorsătură destul de neplăcută ceea ce le-ar fi putut afecta și pe fetițele celor doi. Într-un interviu acordat la Antena Star, Pepe a dezvăluit cum copiii l-au adus cu picioarele pe pământ și l-au determinat să facă alegeri raționale și nu mânat de durerea din suflet.

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor.

Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum.', a declarat Pepe pentru sursa mai sus menționată.

Întâmplările din ultima perioadă l-au făcut pe artist să trateze lucrurile cu mai multă înțelepciune și să nu dea curs sentimentelor negative. Pepe a declarat că indiferența doare și de cele mai multe ori aplicată persoanelor potrivite este cea mai bună armă.

„Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam.

Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi', a mai spus cântărețul.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete