Gheboasă și Maria Constantin, eliminați de la Survivor 2023. Faimosul a făcut spectacol la plecare: „A fost o greșeală”

A treia seară a celui mai puternic reality show din lume s-a încheiat cu un joc senzațional, câștigat de tribul Faimoșilor, dar și cu un Consiliu de Eliminare încărcat de emoție și trăiri duse la extrem. Daniel Pavel le-a adus celor de acasă o nouă ediție în care neașteptatul a fost elementul central, iar ei au trăit cu sufletul la gură fiecare secundă.

Primul Joc de Recompensă a adus o miză importantă, un coș cu legume, extrem de disputat de cele două triburi. Faimoșii au reușit prima victorie a sezonului, însă asta nu le-a adus liniștea deoarece a urmat Consiliul de Eliminare. Acolo au început marile emoții, iar Maria Constantin a aflat, cu ochii în lacrimi, că va părăsi competiția.

„A fost o experiență wow pentru mine. Cred că am învățat câte ceva de la fiecare coleg de-al meu în parte. Sunt fericită că am avut parte de o astfel de o experiență. De asemenea, cred că mi-am demonstrat suficient de multe lucruri chiar și într-o săptămână. Ceea ce nu știu oamenii de acasă e că aici parcă timpul trece mult mai greu. Mă bucur că poate am fost de folos cu ceva. Asta este, mă duc acasă, la familie', a spus Maria Constantin după ce a aflat că trebuie să plece acasă.

După ce deja anunțase că i se pare că Survivor este o competiție prea dificilă și că își dorește să plece acasă, Gheboasă a ridicat mâna și a anunțat că dorul de familie îl apasă, așa că a fost cel de-al doilea concurent din trib care va lua drumul spre România.

El s-a ridicat de pe scaun, a plecat din emisiune, apoi a revenit cerându-și scuze și spunând că el pleacă acasă. „Vreau să vă zic că îmi pare rău, îmi respect foarte mult publicul, știu că fanii mă iubesc și de aceea m-au votat, doar că această emisiune nu e pentru mine. Îmi pare rău să vă spun asta. Dacă plec de aici vreau să plec cu demnitate. Acasă e un moment pentru mine în care sunt pe val, acasă am multe, multe planuri pe care nu le pot îndeplini deoarece mă aflu aici.

A fost o greșeală să decid că trebuie să vin aici când am fost multe treburi și îmi e foarte dor de familia mea, de soție mea în primul rând, și vreau să vă zic că vreau să părăsesc această emisiune. Îmi pare rău, vreau să părăsesc această emisiune. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine, acesta a fost drumul meu în Survivor, vă iubesc pe toți', a spus Gheboasă.

daniel-pavel-consiliuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Seara a fost departe de a se încheia! Daniel Pavel le-a cerut două triburi să nominalizeze câte un coleg care să meargă în Exil! Ionuț Iftimoaie, din rândul Faimoșilor și Andreea Moromete, din tribul Războinicilor, sunt cei care vor face acest pas. Cred ei că știu exact ce îi așteaptă? Imposibil! Surprizele abia încep și sunt mai puternice ca niciodată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete