Gestul lui Adrian Alexandrov în timp ce Elena Udrea ispășește cei 6 ani de închisoare cu executare

Elena Udrea se află în prezent în penitenciarul Târgșor unde va ispăși pedeapsa de 6 ani cu executare. Partenerul său, Adrian Alexandrov, a preluat sarcina atât de tată, cât și de mamă pentru fiica lor Eva.

Elena Udrea este copleșită de dorul fetiței ei și cu siguranță și invers se întâmplă la fel. Motiv pentru care Adrian Alexandrov încearcă cât de mult posibil ca fetița să simtă mai ușor lipsa mamei ei. Recent, acesta a fost văzut purtându-se extrem de grijuliu cu fetița. Cei doi se aflau la o terasă din București împreună cu alte persoane.

Potrivit Substanțial, avocata fostului ministru a mărturisit că Eva nu știe de ce mama ei nu mai vine să o vadă. Știe doar că aceasta lucrează în străinătate.

„Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. Mama este în Italia la muncă, invoca ceea ce se întâmplă cu atâtea familii de români. Cum ar putea să îi explice de ce se află în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar.

Iese la plimbare o oră şi jumătate pe zi. Este foarte greu să faci o apărare prin telefon sau câteva ore pe saptămână când te poți deplasa la penitenciar. Vorbim în fiecare zi. Trebuie să împartă cele 60 de minute la care are dreptul cu familia și cu avocații', a spus avocata Silvia Uscov, potrivit sursei de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete