Gestul incredibil făcut pentru Prințul Philip de Regina Elisabeta a II-a. Nimeni nu ar fi crezut asta

Gestul incredibil făcut pentru Prințul Philip de Regina Elisabeta a II-a. Nimeni nu ar fi crezut asta

În timp ce Regina Elisabeta și familia regală țin doliu după pierderea tristă a regretatului ei soț, prințul Philip, fostul bucătar al monarhului a dezvăluit o povestioară emoționantă despre cuplu.

Darren McGrady a împărtășit o minunată amintire a Majestății Sale și a Ducelui de Edinburgh din vacanțele lor în reședința lor scoțiană, Balmoral, potrivit Hello!.

Nu mai este un secret faptul că prințului Philip îi plăcea să gătească în aer liber, nepotul său prințul Harry numindu-l „stăpânul grătarului'.

Darren a declarat că nu l-a văzut pe Ducele de Edinburgh să gătească vreodată la Palatul Buckingham, însă la Balmoral, pentru familie, da. Apoi Regina mergea și spăla vasele. Un tablou emoționant cu cei doi bucurându-se de un grătar de vară, apoi Regina luând farfuriile înăuntru și spălându-le. O adevărată muncă în echipă.

 

Reședința de la Balmoral este reședința de suflet a Reginei și acolo îi plăcea să-și petreacă verile alături de familie și de cățeii ei. Uneori, aceasta le dădea liber angajaților și Suverana se ocupa în totalitate de treburile casnice.

„Nu există angajaţi să le pună masa, să-i servească. (…) Îşi pun mănuşile şi-şi bagă mâinile în chiuvetă. Regina te întreabă dacă ai terminat de mâncat, apoi goleşte farfuria şi merge cu ea la chiuvetă', a declarat Tony Blair, despre vizita lui la Balmoral, cu soţia sa, în urmă cu câțiva ani, potrivit OK! Magazine.

Prințul Philip a avut o serie de aventuri când a venit vorba de mâncare. Vorbind într-un tribut pe YouTube pentru regretatul Prinț, Darren McGrady a spus:

„În mod normal, regina este cea care alege meniurile pentru cină, dar cred că i-a plăcut când a ales meniurile pentru petrecerea sa privată alături de prieteni. A fost mereu adeptul mâncărurilor mai ciudate, nebune și diferite. O friptură ar fi fost prea simplistă, așa că a spus: “Hai să înăbușim un iepure sau să vânăm rațe sau potârnichi”, toate acestea din afara domeniului.'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete