Cum arăta Ursula Corbero înainte de a juca în „Casa del Papel”?

Cum arăta Ursula Corbero înainte de a juca în „Casa del Papel”?

Actrița în vârstă de 30 de ani interpretează rolul personajului fictiv Tokio, în serialul de succes Netflix La Casa de Papel (cunoscut și sub numele de Heist Money). De la primul sezon difuzat în 2017, telespectatorii au ajuns să o cunoască drept hoțul neînfricat care este în căutarea acelei persoane speciale care va suporta afinitatea ei de a trăi viața la extrem.

Dar, în timp ce mulți fani au descoperit-o pe Corbero prin Money Heist, ea era deja un nume cunoscut.

Înainte de Money Heist, Corbero era cunoscută pentru rolul lui Ruth Gomez într-o altă serie spaniolă Netflix, numită Física o Química (în română se traduce prin „Fizică sau chimie'), care se referă la un grup de elevi de liceu care se ocupă de droguri, sarcini și sexualitatea lor.

În această serie, difuzată în perioada 2008-2011, personajul lui Corbero suferea de bulimie. Deși au existat o mulțime de controverse în jurul seriei, Corbero a primit aprecieri critice pentru performanța ei, potrivit AtresMedia.

Ursula Corbero s-a născut și a crescut în Spania

Într-o zi caldă de vară, la 11 august 1989, Corbero s-a născut în Barcelona, Spania. Ulterior, ea s-a mutat la Madrid după ce a primit rolul Ruth în Física o Química în 2008. Vorbește fluent spaniola și catalana. Deși faimoasei actrițe îi place să-și păstreze viața de familie privată, ea are o soră mai mare pe nume Monica. Mama ei Esther a născut pe sora mai mare a lui Corbero când avea doar 17 ani, potrivit Europapress. Ursula Corbero și-a dorit de mic copil să devină actriță

„Ne uitam la televizor în fiecare seară înainte să ne culcăm. Uneori chiar ne trezeam în mijlocul nopții în camera de zi. Îmi plăcea să dorm cu sunetul televizorului în fundal. Programul meu preferat când eram mică a fost Lluvia de Estrellas [o adaptare a emisiunii olandeze Stars in Their Eyes]. Prezenta copii care imitau vedete pop. I-am spus mamei că vreau să merg acolo', a declarat ea pentru Prestige Online.

Ursula are o relație stabilă cu actorul argentinian Chino Darín din 2016. Cei doi s-au întâlnit pe platoul show-ului TV, La Embajada (Ambasada).

„Ne înțelegem dintr-o privire. Asta se întâmplă când începi să cunoști pe cineva și te înțelegi bine. Suntem prieteni, ne bucurăm să facem lucruri împreună. Orice facem împreună, îmi place', a spus Darín pentru elPeriódico, în 2016.

Din când în când cei doi postează imagini cu ei pe Instagram spre deliciul fanilor. Tatăl iubitului ei, Ricardo Darín, este un celebru actor argentinian. Se pare că se înțeleg de minune, el numind-o „fantastică' într-un interviu.

Foto: Profimedia, Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete