Gestul făcut de Anamaria Prodan pentru a-și proteja averea: „Voi recupera tot cu avocați”

Declarațiile controversate în ceea ce privește divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Impresara este din ce în ce mai determinată să divorțeze de cel pe care până acum puțin timp în numea „Soarele meu' și îi aduce o serie de acuzații privind banii pe care antrenorul i-ar fi sustras din bugetul familiei.

La 7 februarie va avea loc prima înfățișare a procesului de divorț la Judecătoria Buftea. Până atunci, se pare că nu au ajuns la un consens în legătură cu banii familiei pe care Laurențiu Reghecampf, acesta din urmă negând orice acuzație adusă de impresară.

Anamaria Prodan este dispusă să încheie rapid această căsnicie, însă doar dacă Reghecampf va da înapoi ceea ce ea susține că ar fi luat fără acordul ei. În apărarea sa, antrenorul a declarat că nu s-a folosit de nici un ban din averea lăsată de regretata artistă Ionela Prodan. Cu toate acestea, impresara a luat o decizie neașteptată pentru a proteja bunurile familiei și a schimbat butucul de la ușa casei din Snagov, acolo unde au stat împreună. Mai mult decât atât, ea este convinsă că va ieși triumfătoare din tot acest scandal și va reuși să recupereze ceea ce ar fi luat soțul ei.

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf.

Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei', a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Cât despre iubita antrenorului, Anamaria Prodan nu se sfiește și face în continuare declarații surprinzătoare. Aceasta susține că tânăra își dorește să publicitate și să devină o persoană cunoscută în România.

„Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor.

Acum că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp. Vai de mama lui când vor trage avocații linie!', a mai spus femeia de afaceri, potrivit sursei mai sus menționate.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete