Laura Cosoi, mesaje compromițătoare în telefon. Soțul ei a aflat tot

Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmin Curticăpean. Ce doi sunt căsătoriți de șase ani și au împreună două fetițe.

Laura Cosoi și soțul ei și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, iar recent actrița a mărturisit că, deși este căsătorită, încă mai primește mesaje de la admiratori. Aceste mesaje nu o deranjează, iar pe soțul ei nici atât, mai ales că el le citește.

„Acum află și soțul (n.r. – că este căutată de alți bărbați), vede ce mesaje primesc și știe cam pe unde ne încadrăm. Intimidam foarte mult când eram în școală și în liceu, erau mulți băieți care ar fi vrut să vină spre mine, dar le era frică că o să fie refuzați.

Prima mea relație a fost aproape de 19 ani cu un băiat pe care îl știu și acum. Știu că dacă mi-a plăcut de cineva am fost foarte directă', a mărturisit Laura Cosoi, în emisiunea „La Măruță'.

Frumoasa actriță a fost încă din copilărie o prezență extrem de vizibilă în rândul celorlalți și s-a remarcat datorită dansului sportiv, dar și a frumuseții sale.

„Eram populară pentru că făceam dans sportiv. Acest sport era o inovație, era ceva de pe altă planetă. Când apăream și dansam, se oprea lumea în loc, pentru că nu erau obișnuiți să vadă respectivul sport. Eram populară și pentru că am fost Miss, dar și pentru că tata era profesor', a mai spus frumoasa actriță la Pro TV.

Laura Cosoi le-a mărturisit fanilor că în ultima perioadă se simte tare anxioasă din cauza vremurilor pe care le trăim. Aceasta a mărturisit că nu iese din casă decât dacă este necesar sau dacă are spectacole sau interviuri.

„În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați. Oricât de optimistă sunt mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar. Îmi cântăresc foarte bine programul în așa fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii', a mărturisit Laura Cosoi pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete