George Burcea s-a mutat din țară și și-a schimbat numărul de telefon, după ce Viviana Sposub a refuzat împăcarea

George Burcea a luat decizia de a se muta din România pentru o perioadă, mai ales după ce Viviana Sposub a refuzat să se împace cu el. Actorul și-a schimbat deja numărul de telefon și a plecat în SUA.

George Burcea a luat o decizie semnificativă pentru viitorul său, punând punct relației cu prezentatoarea Viviana Sposub și hotărându-se să își facă bagajele și să se mute din România. Despărțirea celor doi a fost anunțată după trei ani de iubire, iar motivele exacte rămân încă necunoscute, deoarece ambii au fost extrem de discreți cu privire la acest subiect.

Potrivit unor zvonuri din presa mondenă, se pare că Viviana Sposub i-ar fi spus lui George Burcea că nu-l mai iubește, punând capăt relației lor. Cu toate acestea, au existat și speculații cu privire la o posibilă împăcare, după ce cei doi au fost surprinși împreună în urmă cu câteva săptămâni. Cu toate încercările de împăcare, se pare că relația lor nu a mai putut fi salvată, iar George Burcea a luat o decizie neașteptată.

george-burcea-si-fetitele-sale-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 13)

George Burcea a ales să înceapă o nouă viață și să se mute în Statele Unite ale Americii, unde în ultima perioadă a avut o serie de proiecte. Succesul său internațional se datorează, în mare parte, rolului său din serialul „Wednesday”, difuzat pe platforma Netflix. Actorul intenționează să se implice într-un număr mai mare de proiecte în SUA și, pentru asta, a apelat la serviciile unui agent care să îl ajute să găsească oferte de muncă în industria filmului.

„3 ore așteptat la aeroport România. 2,5 ore zbor către Olanda. 5 ore așteptat celălalt avion. 13 ore zbor după… calculați voi, că eu nu mai știu', a scris George Burcea pe una dintre rețelele de socializare, după ce a ajuns în Los Angeles, California.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit din cauza locuitului în SUA


Despărțirea dintre Viviana și Burcea a avut loc, potrivit unor surse, în momentul în care s-au întors în România. Actorul voia să stea cu fetele sale, în timp ce Viviana își dorea să aibă mai mult timp în America, pentru a merge la casting-uri și a considerat că decizia lui o încurcă din acest punct de vedere.

Mai mult decât atât, George Burcea stă, pentru o perioadă, la agentul lui, cel care îl ajută să meargă la casting-uri. Fostul iubit al Vivianei a renunțat la apartamentul pe care îl avea în New York, unde locuise cu Viviana. Actorul speră să dea lovitura pe plan actoricesc în America, locul care l-a despărțit de brunetă.

„George a plecat, însă, singur, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui', a spus o persoană apropiată acestora, conform Cancan.

În timp ce George Burcea s-a întors în America pentru a-și urma visul, Viviana Sposub a rămas în România, continuându-și angajamentele în diverse proiecte. Pare că actorul și-a dorit să se concentreze mai mult asupra carierei sale, după dezamăgirea din viața sentimentală, și a făcut acest pas hotărât către un viitor plin de oportunități în lumea cinematografiei și televiziunii.

„Viviana își luase viza chiar cu o zi înainte ca George să plece, toamna trecută, la lansarea oficială a filmului «Wednesday», ce a avut loc în Los Angeles. Era extrem de încântată și ambii își făceau planuri profesionale peste Ocean. Motiv pentru care, atunci, ea a cerut încheierea contractului pe care încă îl avea cu Kanal D.

Nu a fost însă să fie chiar așa cum și-au imaginat. În timp ce George a avut mai multe castinguri, pentru că el deja venea din postura actorului ce jucase într-un film internațional, Viviana a stat mai mult pe bară.

Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singur, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui', a declarat o persoană din anturajul celor doi pentru cancan.ro.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete