Fiica adoptată a Paulei Seling, întâlnire cu Dorian Popa. Elena a vrut să-l cunoască pe cântăreț: „A fost foarte amabil, elegant”

Paula Seling a povestit că fiica ei adoptată, Elena, și-a dorit mult să îl cunoască pe Dorian Popa. Mama i-a îndeplinit dorința fiicei sale, cei doi s-au cunoscut, iar vedeta a povestit despre întâlnirea celor doi.

Paula Seling a postat pe Facebook mai multe fotografii cu fiica Elena, care apare alături de Dorian Popa. Vedeta a și descris întâlnirea lor: „În urma cu ceva timp, Elena m-a întrebat, timid, dacă nu am numărul lui Dorian Popa pentru că ar vrea să îl cunoască, pe el și pe Chelutu 🙈 Am dat repede niște telefoane și am reușit sa îl găsesc. A fost foarte amabil, elegant și respectuos. Cel mai mult mi-au plăcut sfaturile minunate pe care i le-a dat Elenei, cu o dicție impecabilă și o exprimare corecta.

I-a explicat îndelung de ce trebuie sa înveți, cât de importantă este dezvoltarea personala, câte fete frumoase ca ea pot exista dar și cât de specială este o fata frumoasa și deșteaptă, informată și inteligentă. Felicitări Dorian Popa, pentru exemplul de succes muncit. Mulțumesc pentru disponibilitate și amabilitate. ❤️'.

fiica-paulei-seling-si-dorian-popa-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Paula Seling, despre relația cu fiica ei. Ce a descoperit artista la Elena

Cântăreața Paula Seling a surprins pe toată lumea în luna decembrie a anului trecut când a prezentat-o public pe Elena, fiica ei adoptată. Fanii artistei au fost surprinși, deoarece Paula nu anunțase niciodată în mod oficial că are un copil. Într-un interviu pentru Click!, Paula a vorbit cu multă dragoste despre Elena, care acum are 9 ani.

Paula Seling își dorește din toată inima să fie o mamă bună pentru fiica ei adoptată. Ea face tot ce îi stă în puteri pentru a asigura fericirea micuței. „Eu nu știu cum sunt ca mămică! Sper că sunt bună ca mămică sau cel puțin așa mă străduiesc să fiu!’

Și a continuat: „Eu încerc să o fac fericită! Ăsta este scopul! Și să o ajut să își descopere toate posibilitățile ei, toate talentele ei și toate perspectivele, să îi ofer șansa să descopere ce îi place și ce vrea să devină! În rest, petrecem timp ca două fete normale, ca mamă și fiică și încercăm să ne iubim cât mai mult!’

Paula Seling nu se desparte niciodată de Elena și o însoțește peste tot. Vedeta își dorește să o ajute pe Elena să-și descopere talentele și pasiunile. Elena este un copil ascultător și nu are pretenții mari de la mama sa. Este cochetă și recent a început să meargă la înot și la balet.

„Nu, ea este ca toate fetițele, începe așa ușor-ușor și îi place să se dea cu un pic de gloss de copii, se mai dă cu ojă, cu ruj, are preocupări firești. Vrea să mergem la înot. A reluat un pic acum, pe perioada finalului de primăvară baletul, acum e în vacanță, dar o să-l reia din toamnă, lucruri firești’, a declarat artista pentru sursa mai sus-menționată.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete