Andreea Bălan, declarații tulburătoare după izbucnirea scandalului în care este implicată

Tatăl lui George Burcea sare în apărarea Andreei BălanAndreea Bălan a încheiat un an extrem de complicat din viața ei, iar situația nu pare să se amlioreze. Atunci când începuse să respire ușurată că totul este bine, bomba a picat ca din cer.

Relația dintre ea și soțul ei pare să fi ajuns la final. Pentru prima dată de la izbucnirea scandalului, Andreea Bălan a făcut declarații în exclusivitate pentru Elle.ro.

„Eu am trăit într-un an cât alții în 10. Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest rollercoaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru', a declarat vedeta.

Fix în ziua în care Clara, fiica cea mică, împlinește 1 an, Andreea Bălan a lansat piesa „Inima de fier', acesta fiind felul în care a decis să-și spună of-ul. „Piesele de genul acesta sunt terapeutice și pentru mine, nu doar pentru public. Inimă de fier mă ajută să accept ceea ce nu pot controla și să înțeleg că așa e viața, imprevizibilă, și că nu avem ce face decât să mergem înainte cu speranța că într-o zi va fi mai bine. Mi-am dorit foarte mult să fiu autentică în fața publicului, de aceea am și făcut vlog și nu e ușor, pentru că fiecare gest sau fiecare lucru sincer pe care îl arăți este supus interpretării și judecății', a continuat artista.

Andreea Bălan și fiica ei Clara

Andreea Bălan și fiica ei Clara

Obișnuită cu emoțiile nu întotdeauna pozitive pe care i le-a oferit viața, Andreea Bălan demonstrează încă o dată că are puterea să meargă mai departe indiferent de ce se întâmplă. „Fiecare experiență mai puțin plăcută din viața mea m-a întărit și m-a făcut mai puternică. Sunt suma lucrurilor trăite, doar că puterea mea nu poate fi acceptată și înțeleasă de oricine și intimidează', a conchis artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete