Andreea Bălan, declarații tulburătoare după izbucnirea scandalului în care este implicată

Tatăl lui George Burcea sare în apărarea Andreei BălanAndreea Bălan a încheiat un an extrem de complicat din viața ei, iar situația nu pare să se amlioreze. Atunci când începuse să respire ușurată că totul este bine, bomba a picat ca din cer.

Relația dintre ea și soțul ei pare să fi ajuns la final. Pentru prima dată de la izbucnirea scandalului, Andreea Bălan a făcut declarații în exclusivitate pentru Elle.ro.

„Eu am trăit într-un an cât alții în 10. Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest rollercoaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru', a declarat vedeta.

Fix în ziua în care Clara, fiica cea mică, împlinește 1 an, Andreea Bălan a lansat piesa „Inima de fier', acesta fiind felul în care a decis să-și spună of-ul. „Piesele de genul acesta sunt terapeutice și pentru mine, nu doar pentru public. Inimă de fier mă ajută să accept ceea ce nu pot controla și să înțeleg că așa e viața, imprevizibilă, și că nu avem ce face decât să mergem înainte cu speranța că într-o zi va fi mai bine. Mi-am dorit foarte mult să fiu autentică în fața publicului, de aceea am și făcut vlog și nu e ușor, pentru că fiecare gest sau fiecare lucru sincer pe care îl arăți este supus interpretării și judecății', a continuat artista.

Andreea Bălan și fiica ei Clara

Andreea Bălan și fiica ei Clara

Obișnuită cu emoțiile nu întotdeauna pozitive pe care i le-a oferit viața, Andreea Bălan demonstrează încă o dată că are puterea să meargă mai departe indiferent de ce se întâmplă. „Fiecare experiență mai puțin plăcută din viața mea m-a întărit și m-a făcut mai puternică. Sunt suma lucrurilor trăite, doar că puterea mea nu poate fi acceptată și înțeleasă de oricine și intimidează', a conchis artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete