Este oficial! George Burcea a condus drogat! Vezi ce spune Andreea Bălan!

George Burcea a fost prins conducând sub influența stupefiantelor. Informația este oficială și a fost confirmată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Oamenii legii confirmă că substanta folosită de încă soțul Andreei Bălan a fost cocaina.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a cocainei, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge', au lămurit procurorii. De asemenea, Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a anunțat că cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Deși pornit, aparent, ca un fum fără foc, iată că informațiile încep să prindă contur. După o perioadă de tăcere, Andreea Bălan a făcut zilele trecute 2 declarații pe social media, declarații care fac puțină lumină asupra subiectului.

„Tot ce se scrie în presă este adevărat', spune artista care, după a completat cu: „Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia', este mesajul transmis de Andreea Bălan în mediul online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro