Gata! În sfârșit s-a aflat: bărbații preferă femeile cu forme!

barbatii-prefera-femeile-cu-forme

Bărbații preferă femeile cu forme… Confirmarea, (dar nu și tranșarea definitivă a discuției) o aduce un studiu-anchetă al Institutului de Sexologie din Sydney, în care aproape jumătate dintre bărbați au declarat clar că preferă formele feminine pline.

Aproape uimitor faptul remarcat de psihosexologii australieni că, într-o lume care adoră siluetele feminine șnur,

jumătatea „tare' a planetei preferă de fapt, femeile proporționale, de înălțime şi greutate medii, unor femei exagerat de slabe, „copiate' după tiparul manechinelor de pe podiumurile de modă.

Prototipul ideal ales de masculii chestionați (47%): Monica Belucci, „bruneta sexoasă', cu forme provocatoare şi bine conturate. Aproape tot restul bărbaţilor (35%) şi culmea, cei puțin mai „copți', adică cei de peste 40 de ani, sunt atraşi din punct de vedere fizic mai mult şi mai mult de femeile zvelte dar, atenţie, în nici un caz slabe.

Monica Bellucci

Monica Bellucci

Să recapitulăm aşadar ce își doresc acum bărbaţii. Silueta feminină perfectă pentru secolul viitor prinde contur: femeia „bine făcută', zveltă, dar nu extrem de înaltă, neapărat cu șolduri apetisante și linia posteriorului netă și bine subliniată.

De notat că formele perfecte visate de bărbaţi, de tipul „bust-șolduri-fund bine reliefate' nu trebuie să posede sub nicio formă kilograme în plus chiar dacă se ştie că greutatea ideală este cea cu care te simţi bine. Deci doamnelor: bine făcute, senzual-explozive, eventual brunete, dar în nici un caz plinuţe. Aşa spun bărbaţii.

Există, însă, și o influență inversă, aceasta este concluzia unui amplu studiu dat publicităţii pe telegraph.co.uk. care confirmă că peste timp, bărbaţii s-au străduit să arate exact aşa cum voiau femeile. În plus, cinematograful şi mass-media le-au arătat întotdeauna și bărbaţilor diverse tipare de frumusețe, le-au fixat un etalon impus de vedete. Femeile au suspinat pe rând după bărbaţii-Rudolph Valentino, perfect proporționali şi pe deasupra frumoși cu acte' sau după cei supli şi misterioși gen Bogart. Apoi au venit la modă' masculii-Alain Delon sau Clark Gable, puternici şi explodând de virilitate, pentru ca masculinitatea modernă, după ce a depăşit momentul tipului culturist-spectaculos, să fie dominată de bărbații atletici și aventurieri, neapărat bronzați şi înalți. Cu alte cuvinte : dacă-i musai… schimbăm cu plăcere.

foto: Shutterstock

Citește și:

Meghan Markle își expune viitorul copil la un virus periculos, din cauza vizitei în Tonga

Adevărata cauză a morții lui Aurelian Andreescu

Russell Crowe, schimbare radicală de look. Este de nerecunoscut în rolul pe care-l va juca în serialul Showtime'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati