Gata, s-a aflat! Când va începe noul sezon „Insula Iubirii”?

„Insula Iubirii' este una dintre cele mai provocatoare și incitante emisiuni difuzate la televizor. În competiție vor fi cinci cupluri care își vor dovedi iubirea participând la cel mai dur test al relației lor

„Insula Iubirii', sezonul șase, va începe la Antena 1 pe 2 și, respectiv, 3 mai. Telespectatorii vor putea urmări emisiunea în fiecare luni și marți de la 20:30. Cele cinci cupluri au fost găzduite de două resorturi de pe Coconut Island. Atât ispitele masculine și cele feminine își vor scoate armele seducției pentru a le testa fidelitatea concurenților.

„Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă: dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect! E posibil ca unii dintre voi să nu treacă testul suprem al iubirii!', le-a spus Radu Vâlcan concurenţilor din sezonul șase, scrie Libertatea.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon „Insula Iubirii’.

„Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile. Tentaţie sau relaţie sunt cuvintele care îi vor defini de-acum înainte pe cei care au decis să îşi testeze relaţiile la Insula Iubirii!', a declarat prezentatorul emisiunii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete