Anamaria Prodan va lipsi la procesul pe care îl are cu iubita lui Laurențiu Reghecampf: „Am atât de multe”

Anamaria Prodan este chemată în judecată de către Corina Caciuc sub acuzația de calomnie. Impresara a anunțat că nu va fi prezentă și avocatul ei se va ocupa de toate formalitățile.

„Mâine e? Nici nu mai știu, am atât de multe deschise de ei doi încât nu mai știu care sunt, pentru cine, bine că îl am pe avocatul meu. Nu (n.r. – nu mă prezint). Eu mă uit în presă, văd, citesc, văd fotografii cu o domnișoară care a trăit o astfel de viață. Calomnie pentru ce? Nu mie îmi bagă Kamara degete în gură prin videoclipuri, nu eu sunt dezbrăcată prin cluburi de noapte la striptease', a spus Anamaria Prodan ieri la Antena Stars, potrivit Libertatea.

Cât despre procesul de divorț, Anamaria Prodan și antrenorul Craiovei se vor reîntâlni pe 30 mai. Din păcate, cei doi nu au ajuns la un consens în ceea ce privește separarea lor oficială, motiv pentru care judecătorul a amânat procesul. Impresara nu cedează deloc și susține în continuare că Laurențiu Reghecampf are datorii la răposata Ionela Prodan. De asemenea, Anamaria Prodan spune că ruptura dintre ei s-a produs când iubita interpretă de muzică populară s-a îmbolnăvit.

„Reghecampf e cel mai dator la mama, nu eu. Milioane… (n.r. – ar fi avut de dat Ionelei Prodan). Ăsta e fost regretul vieții mele, durerea că exact în perioada în care Reghecampf trebuia să fie alături de mine, de familie, de noi toți, el în anul ăla a luat-o razna, lui i s-a părut că vai, dacă eu am plecat cu mama prin Cuba, Mexic, Turcia, prin toate țările ca să o salvez.

El a rămas singur și a căzut în nenorocirea asta a vieții încât mama mea cred că se învârte în mormânt și dă să iasă să-l salveze pentru că l-a iubit atât de mult și era atât de fericită că era mândru', a mai spus impresara, potrivit sursei mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete