Gama NESCAFÉ Brasero, cafeaua solubila in functie de gusturile variate ale consumatorilor

Nevoia de diversitate se manifesta foarte evident la nivelul alimentatiei, datorita papilelor gustative care determina perceptia asupra alimentelor sau bauturilor pe care le consumam.

Studii recente citate de NESCAFÉ demonstreaza ca, de la o persoana la alta, numarul papilelor gustative variaza intre 2000 si 10.000, ceea ce determina diferente in perceptia asupra gustului, in special in ceea ce priveste aprecierea intensitatii lui.

Dincolo de gust, in alegerea alimentelor exista si diferente determinate de personalitatea fiecaruia si de ritmul in care isi desfasoara activitatile, confom unui alt studiu mentionat de NESCAFÉ. Astfel, unele persoane prefera alimentele mai sarate, altele pe cele dulci, iar alte persoane aleg alimentele si in functie de intensitatea gustului.

Oamenii sunt diferiti genetic, biologic, dar si din punct de vedere al personalitatii, toate acestea contribuind la preferinta pentru un anumit gust.

Pornind de la nevoile diferite ale consumatorilor, NESCAFÉ lanseaza gama NESCAFÉ Brasero, inovand categoria de cafea solubila cu trei produse create in functie de gusturile variate, venind cu retete speciale testate si apreciate de consumatori: NESCAFÉ Brasero Original, NESCAFÉ Brasero Mild si NESCAFÉ Brasero Strong.

NESCAFÉ Brasero Mild este cafeaua aromata, cu o crema bogata si gust catifelat, ce se adreseaza persoanelor carora le place sa se bucure de fiecare clipa a diminetii si sa se rasfete de la primele ore.

NESCAFÉ Brasero Original este cafeaua cu gust echilibrat ideala pentru cei care nu pierd prea mult timp dimineata, carora respectarea unui program zilnic prestabilit le ofera siguranta si comfort.

NESCAFÉ Brasero Strong este o cafea cu un gust puternic ce se potriveste persoanelor foarte matinale, cu un ritm foarte alert inca din zori.

Studiile de piata au demonstrat ca 32% dintre consumatorii de cafea solubila din Romania prefera o cafea foarte tare, ei folosind dublul cantitatii recomandate in prepararea ei. NESCAFÉ Strong se adreseaza acestei categorii de consumatori. (sursa 360Insights, Test produs)

Produsele din gama NESCAFÉ Brasero sunt disponibile pe piata in ambalaje de gramaje diferite: NESCAFÉ Brasero Mild (1.8 si 100 grame), NESCAFÉ Brasero Original (1.8 g, 20g, 50g, 75g, 100g si 200g) si NESCAFE Brasero Strong (1.8g si 100 g).

Astfel, NESCAFÉ Brasero ofera consumatorilor diversitate si posibilitatea de a alege cafeaua care reprezinta ritmul si personalitatea. Fiecare poate alege cu NESCAFE Brasero gustul diminetii sale!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din