Gama Eucerin de protectie solara pentru pielea normala si cea alergica

Gama Eucerin de protectie solara pentru pielea normala si cea alergica

PRODUSE IMPOTRIVA ALERGIILOR SOLARE

 

Gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 50+

Datorita combinatiei dintre puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, si vitamina E, produsul intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. Are o textura usoara, care se absoarbe rapid in piele. Pentru reducerea riscului de alergii, gelul crema nu contine parfum si emulsificatori. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata clinic la pacientii predispusi la alergii.
Cantitate 150 ml
Pret: 72 lei


Gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 25

Cu o textura usoara, produsul calmeaza, racoreste si regenereaza pielea sensibila la expunerea solara. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata la pacientii predispusi la alergii
Cantitate 150 ml
Pret: 73 lei

Gel-crema dupa plaja impotriva alergiilor

Ofera ingrijire dupa plaja pentru pielea sensibila si predispusa la alergii. Contine puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, si vitamina E, care intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. Nu contine parfum si nici emulsificatori pentru a minimaliza riscul alergiilor.
Cantitate 150 ml
Pret: 54 lei

Fluid nuantator SPF 50+, EucerinPENTRU FATA

 

Fluid nuantator SPF 50+ de la Eucerin, cu protectie solara ridicata

Ofera tenului o nuanta de bronz natural, este rezistent la apa si se potriveste oricarui tip de ten. Datorita texturii lejere se absoarbe rapid in piele. Ridurile, petele pigmentare, pielea uscata si pierderea elasticitatii sunt cateva din efectele pe care le determina expunerea la soare. Pentru a intarzia aceste efecte si pentru a avea un ten tanar pentru mai mult timp este recomandat sa folosim o crema cu protectie solara.
Cantitate 50 ml
Pret: 64 lei

Sprayurile pentru protectie solara SPF 20 si SPF 50+SPRAYURI PENTRU CORP

 

Sprayurile pentru protectie solara SPF 20 si SPF 50+

Prin sistemul de protectie tridimensionala, intaresc pielea si o protejeaza de efectele nocive ale soarelui.
Cantitate 200 ml
Preturi:

  • Spray prentru protectie solara SPF 20 – 64 lei
  • Spray prentru protectie solara SPF 50+ – 69 lei

Sprayurile transparente pentru protectie solara SPF50 si SPF30Sprayurile transparente pentru protectie solara SPF50 si SPF30

Pentru pielea normala si mixta. Ofera protectie tridimensionala, au miros proaspat, intra imediat in piele si sunt rezistente la apa. Au o formula nelipicioasa. Produsele sunt concepute pentru pielea normala si seboreica, sunt rezistente la apa si se absorb rapid in piele. Datorita aplicarii usoare si confortabile, spray-urile suntrecomandate si pentru activitatile in aer liber.

Cantitate 200 ml
Preturi:

  • Spray transparent cu protectie solara SPF 50 – 69 lei
  • Spray transparent cu protectie solara SPF 30 – 66 lei

Lotiune dupa plaja EucerinLOTIUNE DUPA PLAJA

 

Lotiune dupa plaja

Acest produs contine tinctura de Hamamelis 10% care s-a dovedit ca amelioreaza roseata pielii si arsurile cauzate de expunerea la soare. In plus, vitamina E intareste sistemul de protectie propriu pielii impotriva radicalilor liberi.
Cantitate 150 ml
Pret: 49 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Noutati