Gabriela Firea a slăbit 25 de kilograme în trei luni. Ce dietă a ținut

Gabriela Firea, în vârstă de 50 de ani, a slăbit 25 de kilograme în trei luni. Ce dietă a ținut pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Gabriela Firea îndeamnă femeile să aibă un stil de viață echilibrat și să consume alimente cât mai sănătoase. Nu se înfometează niciodată și se simte foarte bine de când a scăpat de kilogramele în plus. Fostul primar al Capitalei are aceleași kilograme ca în facultate și nu și-a schimbat niciodată mărimea hainelor.

„Le-aș îndemna pe cititoare să-și descopere atuurile naturale, să mănânce sănătos, mulți glumesc și spun că sunt adepta ovăzului, migdalelor, salatelor. Prietenele mă întreabă dacă nu mor de foame, nu, nu se moare, dacă ai o alimentație echilibrată.

Încerc să îi învăț și pe copiii mei să mănânce sănătos, cu mai puțină carne, cu mai puțini carbohidrați. În plus, trebuie să fim perfecți sufletește, iertători, iubitori și bineînțeles să ne îngrijim și de aspectul exterior.

Nu am schimbat măsurile, port ori M ori S, în funcție de croiul designerului respectiv, am aproape aceleași kilograme, ca în facultate, ca în presă, ca atunci când eram primar.

Ce s-a schimbat, normal, vârsta, apar anumite riduri, poate oboseala, anumite schimbări hormonale, dar eu mă simt la fel ca la 20 de ani.

Este cel mai important lucru cum ne simțim în interior și câtă energie avem și poftă de viață, de a ajuta, în sensul de a fi prezent acolo unde este nevoie', a declarat Gabriela Firea pentru impact.ro.

gabriela-fireaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În urmă cu mai mulți ani, Gabriela Firea a mărturisit cum a slăbit 25 de kilograme în doar trei luni. Fostul primar al Capitalei a dezvăluit dieta pe care a ținut-o după ce a născut.

„Am slăbit 25 de kilograme în trei luni. Dimineata, dupa ce luam aghiasma, beam pe burta goala un pahar de apa cu jumatate de lamaie stoarsa, pentru digestie.

La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovaz in care, doar pentru gust, picuram cateva lacrimi de miere. Daca nu imi era suficient mai mancam seminte crude: de dovleac, de in.

Masa de prânz era compusa dintr-o supa-crema de legume si un gratar de curcan sau peste cu salata. La masa de seara, obligatoriu inainte de ora 19, o branza slaba fara sare cu rosii sau salata trebuiau sa ma sature. Evident, pana ma culcam ma apuca foamea, dar o potoleam, atat cat puteam cu apa.

(Intre mese) Nu mancam cornulete sau ciocolata, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slabit cu ceai verde, care sunt destul de consistente si imi potoleau foamea’, a declarat Gabi Firea atunci.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete