Gabriela Cristea, dezvăluiri despre relația cu Tavi Clonda: „Este doar tatăl copiilor”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt extrem de activi și ori de câte ori au ocazia vorbesc despre proiectele lor profesionale, dar și despre frumoasa lor familie.

Fanii Gabrielei Cristea pot observa pe rețelele de socializare ce relație frumos construită are cu tatăl fetițelor ei. Deși nu mai au timp pentru ei doi mai deloc, aceștia sunt foarte fericiți și sunt de părere că au primit de la Divinitate mai mult decât au cerut.

Prezentatoarea TV a mărturisit faptul că mare parte a timpului liber și-o petrec alături de cele două fetițe. Vedeta a recunoscut faptul că ar avea nevoie de câteva zile doar cu soțul ei, însă Tavi Clonda este topit după Victoria și Iris și nu se simte bine atunci când nu sunt cu ei.

„Eu aș vrea să plecăm pe undeva, dar am un soț care nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor pentru că nu vrea să se despartă de ele. (…) El este disperat. Deci dacă fetele dispar de acasă o zi-două, nu mai este om', a declarat Gabriela Cristea pentru EGO.

În ciuda lipsei de timp pentru ei doi, Gabriela Cristea a mai mărturisit că Tavi Clonda este exact partenerul pe care l-a visat și alături de care se vedea întemeindu-și o familie.

„Când mi l-am imaginat eu pe tatăl copiilor mei, da, mi l-am imaginat că o să aibă grijă de fete și că o să împărțim atribuțiile amândoi, pentru că de fapt asta înseamnă familie', a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit în 2015, iar după ceva timp în familia lor au venit Victoria și Iris. Deși multe lucruri din rutina lor de cuplu s-au schimbat, cei doi reușesc să aibă un moment de liniște doar pentru ei.

„Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. Am înțeles amândoi acest lucru și luptăm pentru asta, nu este ușor. Toată lumea este pe primul loc. Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei.’, a mai spus și Tavi Clonda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete