Ce a determinat-o pe Adriana Bahmuțeanu să apeleze la estetician: „Luam tot felul de pastile”

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai cunoscute femei din lumea mondenă. De-a lungul timpului aceasta a fost în atenția publicului datorită relației sale cu Silviu Prigoană și ulterior a devenit prezentatoare în cadrul unor emisiuni TV.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că a ajuns pe mâna medicului estetician, însă nu pentru a-și satisface un moft, ci din cauza unor probleme de sănătate. Din nefericire, rezolvarea acestora a fost împiedicată de pandemie.

Ei bine, imediat ce lucrurile s-au mai calmat, fosta prezentatoare TV a mers la medic și i-a cerut acestuia să o facă să respire din nou cum trebuie. Astfel, Adriana Bahmuțeanu și-a luat inima în dinți și cu ajutorul încurajărilor specialistului s-a operat la nas. În prezent, vedeta respiră cum trebuie și nu mai este nevoită să se îndoape cu pastile.

„Mi-am reparat nasul. Nu respiram bine. Ajunsesem să fiu aia mică care respiră greu. Am amânat această intervenție pentru că a fost pandemie și mi-a fost frică să nu ajung pe la ATI, acolo faci boom, iei foc, deci era traseul pregătit și am amânat-o.

Și acum, după pandemie, l-am sunat pe doctor, care mi-a zis să stau liniștită, că n-ajung la ATI. N-am simțit nimic. Pot să respir, nu mai lăcrimez, pentru că lăcrimam foarte mult, deși luam tot felul de pastile', a povestit Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii „Xtra Night', scrie Substanțial.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete