Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta de la Antena Stars?

Îndrăgita prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a speriat admiratorii după ce a apărut pe Instastory cu masca de aerosoli pe față.

După ce fiica sa cea mare, Victoria, a ajuns la spital cu febră mare, acum Gabriela este cea care se confruntă cu probleme de sănătate. Recent, ea le-a spus fanilor despre ce este vorba și cum se simte.

Gabriela Cristea a povestit că o răceală zdravănă îi dă bătăi de cap, însă nu este nimic grav. Partenera de viață a lui Tavi Clonda le-a spus internauților că este nevoită să facă ea aerosoli acum, asemenea fiicelor sale, deoarece a răgușit.

Din fericire, vedeta a precizat că se reface bine cu ajutorul acestei proceduri și că poate să vorbească foarte bine.

„Pe principiul oamenii șmecheri răcesc vara, eu am o ușoară răgușeală și fac niște aerosoli. Am început săptămâna cu bine. După ce fac aerosoli o să mă și odihnesc jumătate de oră și după plec la studio. Stați liniștiți că pot să vorbesc foarte bine și mă rezolv imediat cu aerosoli. Fac și eu aerosoli și copiii ca să fim așa „în tandem' cu toții, să nu cumva să nu facem lucrurile împreună', a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Cum se simte fiica cea mare, Victoria

În ceea ce privește starea de sănătate a Victoriei, soțul Gabrielei Cristea a dezvăluit că, din fericire, atât ea, cât și mezina familiei, Iris, se simt bine și se află în prezent sub tratament.

„Gabriela era la emisie. Am rămas cu amândouă acasă și când am văzut 39,9 am chemat salvarea pentru că m-am panicat. Eu am făcut tot ce se putea.. spaima a fost groaznică pentru că nu scădea sub 38,8. Am dus-o la spital, au rămas internate. Au făcut analize și a fost o laringită virală, deci nu a necesitat antibiotice. Acum este mai bine Victoria, este ținută sub control. Are un tratament, la fel și Iris. E haos. Fiecare are tratamentul ei', a dezvăluit Tavi Clonda la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete