Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu în plin proces de divorț? „Nu vrea să-mi dea drumul! Sunt bine, fericită și al naibii de frumoasă! De asta e invidios”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în proces de divorț de aproximativ trei ani de zile. Cântăreața a dezvăluit acum pentru cancan.ro că nu crede că soțul va semna actele pentru separarea legală prea curând, crede că acesta nu vrea despărțirea.

Claudia Pătrășcanu a fost cea care a depus actele pentru divorț acum trei ani, după ce a plecat de acasă cu copiii ei. Vedeta și Gabi Bădălău au ajuns de multe ori în fața judecătorilor, însă nu au ajuns la un numitor comun. Astfel, ea a ajuns să creadă că soțul nu dorește divorțul, ea spune că acesta ar spera chiar la o împăcare.

„Nu vrea să-mi dea drumul. Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul?', a spus, amuzată ea.

„Atât timp cât mă ții într-un divorț trei ani, doar pentru că nu vrei să mi-l dai … Și eu am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul, pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta. Nu se mai poate! Niciodată în viața asta! Atâta timp cât e invidios pe fericirea mea, normal, cum să-mi dea drumul să-mi văd și eu de viața mea? Un bărbat care vrea să divorțeze, divorțează! Că, până la urmă, nu este vorba despre custodia copiilor noștri. Că educația știm de unde e, se vede clar de unde o pot primi copiii, de la mine, nu de la el, având în vedere faptele lui. Vedem cu toții ce se întâmplă. El nu vrea să divorțeze, dacă el nu este fericit, nimeni nu mai trebuie să fie fericit. Nici eu să nu fiu fericită. Aici nu mai este vorba despre custodie și despre copii. Pentru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum. Și de aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc', a mai declarat cântăreața.

claudia-patrascanu-divort-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Totodată, Claudia Pătrășcanu a mai mărturisit că mama ei și soacra, mama lui Gabi Bădălău, au stat de vorbă. Așa a aflat vedeta că Gabi Bădălău nu-i va acorda divorțul.

„El nu a vrut niciodată asta, a și zis mama lui că nu o să primesc divorțul niciodată. Mama lui i-a spus mamei mele că niciodată în viața asta nu o să primesc divorțul de la Gabi. Că Gabi nu are femeie de lăsat. Și, atunci, eu pot să spun că, dacă s-a ajuns cu procesul până aici, e din cauza lui! Repet, dacă el e nefericit, toată lumea trebuie să trăiască la fel, în nefericire. Cum să mă lase el să fiu fericită? Nu-mi dă divorțul!

Lui îi convine așa, are bani mulți, poate să facă ce vrea cu banii. Problema e că lui nu-i pasă dacă eu cheltuiesc cu procesul cât un apartament. Nu-i pasă! De fapt, se cheltuie din banii copiilor… Nu știu unde se ajunge cu acest divorț, că nu se mai termină. Și el face niște greșeli foarte mari, iar copiii au de suferit, pentru că țin de educația lor. Problema este că ne cresc copiii, e vorba de bani, eu cheltui foarte mulți bani. Adică banii ăștia pe care-i dau pe acest proces mi-ar fi plăcut să-i folosesc pentru copii. Făcând un calcul și trăgând linie, puteam să mai am o casă pe malul mării', a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete