Meghan Markle, alt eșec după dezamăgirea Netflix

Meghan Markle a primit o veste dezamăgitoare la începutul lunii mai, când s-a anunțat că viitorul ei serial, Pearl, a fost anulat de Netflix. Recent, Ducesa de Sussex se confruntă cu un nou eșec.

S-a scris că Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, spera să păstreze numele de domeniu pentru blogul ei, The Tig, după ce a solicitat reactivarea mărcii The Tig în septembrie anul trecut.

Inițial, soția prințului Harry a trebuit să dezactiveze blogul, care includea totul, de la vinurile ei preferate până la cele mai bune destinații de vacanță, când s-a căsătorit cu Prințul Harry în mai 2018.

Dar a existat un impediment în reaplicarea ei din 2021, potrivit Richard Eden de la Daily Mail și ea nu a reușit să o semneze. Oficiul american de brevete și mărci comerciale i-a spus lui Meghan că acum trebuie să aștepte încă șase luni înainte de a putea aplica din nou. De asemenea, a fost informată că descrierea originală a blogului era „prea mare'.

În ciuda acestor eșecuri recente, Meghan Markle a fost plină de spirit în weekend, când și-a aplaudat soțul în timpul unui meci amical de polo la Santa Barbara Polo and Racquet Club. La eveniment i s-a alăturat cel mai bun prieten al ei de câțiva ani, Markus Anderson, directorul Soho House.

Markus a fost alături de ducesa pentru unele dintre cele mai mari evenimente din viață.

Când în sfârșit și-a făcut publică relația cu Prințul Harry la Jocurile Invictus de la Toronto, Markus a fost și el acolo. El a participat și la nunta ei din Windsor și a găzduit cuplul la Amsterdam în 2018, când Soho House a deschis un nou hotel în oraș.

Prințul Harry și Meghan sunt cunoscuți a fi fani ai clubului membrilor privați și chiar au fost la prima lor întâlnire la filiala din Londra în 2016.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete