Fuego spune adevărul despre relația sa cu Irina Loghin: “Toată lumea credea că sunt fiul doamnei Irina Loghin”

Fuego, despre relatia cu Irina Loghin

Fuego, despre relatia cu Irina Loghin

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, a vorbit despre relația sa cu Irina Loghin. Fuego spune adevărul despre relația sa cu Irina Loghin: “Toată lumea credea că sunt fiul doamnei Irina Loghin”.

Fuego a vorbit deschis despre relația pe care o are cu doamna muzicii populare.

De-a lungul timpului, românii au afirmat că îndrăgitul artist este fiul adoptativ al Irinei Loghin.

Fuego spune adevărul despre relația sa cu Irina Loghin: “Toată lumea credea că sunt fiul doamnei Irina Loghin”

Invitat la emisiunea “Star Matinal”, Fuego a făcut dezvăluiri despre relatia specială pe care o are cu îndrăgita cântăreață de muzică populară Irina Loghin.

“Eu sunt copilul cu zeci de mame. De la doamna Irina Loghin am învățat multe lucruri, dar de când cântăm împreună am învățat să iubesc mai mlt cântecele astea populare. Cred că e un pion important doamna Irina Loghin pentru tot ceea ce înseamnă tradițional în muzica românească.

Toată lumea credea că sunt fiul doamnei Irina Loghin. Mai am posibilitatea să-i zic o dată mamei mele pe care o cheamă Eugenia, mama a cântat la viața ei în spetacole, dar nu a avut șansa să se afirme” a mărturisit Fuego la “Star Matinal”.

„Mi-au pus numele Paul Ciprian, după băieții Irinei Loghin. De unde să cred eu vreodată să cânt cu Irina Loghin. Am crescut și îi spuneam lui tati dacă o să am vreodată șansă să cânt lângă doamna Loghin. După ce am devenit cunoscut am făcut primul proiect împreună.', a declarat, în trecut, Fuego la Agenția Vip.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete