Adriana Bahmuțeanu a vorbit fără perdea despre rejuvenarea intimă: „Mi-a făcut o aerisire cu ozon”

Adriana Bahmuțeanu a stârnit controverse în urmă cu mai mulți ani, după ce s-a spus că și-a făcut rejuvenare intimă. Fosta prezentatoare a spus adevărul despre procedura pe care a făcut-o la vremea respectivă.

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre operații estetice, dar și despre controversa legată de rejuvenarea intimă.

„Am o operație la bust și am de acum patru ani acid hialuronic în buze, dar a capsulat și a rămas așa. Între timp doctorul meu a murit și nu am mai făcut atâtea intervenții estetice câte s-au scris în presă. Referitor la rejuvenarea intimă, că m-a înnebunit toată lumea cu povestea asta, nici vorbă de așa ceva. Să facem o rectificare să înțeleagă bine toți oamenii. Acolo filmam un proiect pilot pentru o emisiune. E o emisiune similară în Anglia care face un fel de educație sexuală într-o emisiunea de televiziune. Nu există rejuvenare intimă în ceea ce mă privește.

Mi-a făcut o aerisire cu ozon. M-a băgat cu tot corpul… era un furtun care băga ozon în acel loc din corp. Nici vorbă de operație. Sunt cum m-a lăsat Mama-Natură, nu am intervenit cu nimic. Nu am injecții cu botox, acid hialuronic în față. Mă ajută gena și nu am exagerat cu intervențiile estetice. La mine au existat operații medicale și s-a înțeles greșit. Din păcate, sunt campioana unor greșeli medicale pe care le-am corectat. Nasul e așa cum mă știe toată lumea, dar mi-am scos polipii acum câteva luni” ,a povestit Adriana Bahmuțeanu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit WOWbiz.ro.

Om de televiziune și prezență plină de energie pe micul ecran, Adriana Bahmuțeanu are o poveste de viață impresionantă, cea mai mare parte a acesteia desfășurată în lumina reflectoarelor. Încă de mică aceasta și-a dorit să devină jurnalist, dar celebritatea nu i-a adus-o presa scrisă, ci emisiunile de televizune de tip tabloid. 

adriana-bahmuteanu-8SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

În atenția presei au adus-o adesea pe Adrianei Bahmuțeanu și scandalurile cu fostul soț, Silviu Prigoană, cu care  a fost căsătorită de cinci ori. Mama a doi copii, aceasta se pregătește să se căsătorească pentru a șaptea oară.

Jurnalista a trecut prin momente de groază, după o intervenție. Adriana Bahmuțeanu a făcut ocluzie intestinală.

„M-am resimțit după trei sarcini una după alta. La un moment dat am făcut ocluzie intestinală. Deși am plătit bani grei, doctorii a luat o plasă prea scurtă față de abdomenul meu și m-a anunțat când am ieșit din operație. Drept urmare, plasa s-a îmbârligat în jurul unui maț și a trebuit să ajung a doua oară pe masa de operație să mi se refacă peretele abdominal. Nu am plătit prețul nesănbuințelor cu sănătatea mea, dar cât am fost gravidă am avut o perioadă mai grea. Cu Eduard, cu cel mic, am stat la pat aproape cinci luni tocmai ca să nu-l pierd, să țin sarcina până la termen și mișcam doar ochii din cap, mă duceam până la toaletă și mă întorceam în pat, iar la aplica din perete aveam perfuziile. După ce am născut nu mai puteam să merg, mi se atrofiaseră mușchii și a trebuit să învăț să merg din nou. A fost mai dificil, dra acum mi-am revenit”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete