FOTO: Super petrecere organizată de Oana Roman, în weekend, pentru Isa

FOTO: Super petrecere organizată de Oana Roman, în weekend, pentru Isa

Isa, fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a împlinit 6 ani pe 21 februarie. Pe lângă mesajul emoționant pe care i l-a transmis mama ei prin intermediul social media, super cadou i-a fost petrecerea organizată în cinstea ei la un cunoscut loc de joacă din capitală.

„La ora 10.50 acum 6 ani se năștea Isabela. La mulți ani copil minunat! Ești soare, ești lumină, ești Rai și Paradis. Ești bucurie, înțelepciune, frumusețe, bunătate și seninătate! Ești tot ! Să fii sănătoasă și fericită și să ai noroc. Să rămâi dreaptă, bună, generoasă și demnă! Cel mai mare privilegiu al existenței mele este acela că îți sunt mamă!', scria fiica lui Petre Roman pe 21 februarie.

Despre petrecere, numai de bine… Multă lumea, mulți copii și, mai ales, o familie din nou unită. Oana Roman pare să-și fi iertat soțul, fapt inspirat de apropierea prezentă în ultima vreme. 'El m-a ajutat după naștere, el a avut grijă de Iza când eu era să mor. Iza de el ascultă', a spus Oana.

În ceea ce-i privește pe ceilalți membri ai familiei Roman, lucrurile nu-s tocmai roz. 'Mama (n.r. Mioara Roman) a lipsit anul acesta de la petrecerea Izei pentru că sunt prea mulți copii, nu mai are răbdare să stea să dea interviuri. Tata însă mi-a dat un mesaj de felicitare pentru Iza, atât. Sora mea, Catinca, însă nimic, nici un telefon', a declarat Oana Roman pentru Click.ro.

Vezi pozele
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete