Fostul Principe Nicolae și soția vor deveni părinți pentru a doua oară. Primele declarații: „ Familia noastră va fi din nou binecuvântată”

Bucurie mare în familia lor! Fostul Principe Nicolae și Alina Binder, soția lui, vor deveni din nou părinți. Va fi al doilea copil al cuplului și al treilea pentru fostul Principe, el mai are o fetiță din relația cu Nicoleta Cîrjan.

Ieri, pe pagina lui de Facebook, Nicolae al României a anunțat cu încântare că soția lui e însărcinată cu al doilea copil. A făcut câteva declarații, dar a postat și o imagine de familie, apare el, soția și fetița lor.

„În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!', se arată în comunicatul de presă.

fostul-principele-nicolae-si-sotia-alina-al-doilea-copil-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Viața fostului Principe Nicolae

Fostul Principe Nicolae și Alina Maria Binder s-au căsătorit în 2018, la Sinaia, unde au avut o nuntă ca în povești.

În 2020 s-a născut și Maria Alexandra, prima fiica a cuplului. Fostul Principe a făcut anunțul în toamna anului trecut. „Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase.

Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile', a anunțat acesta în noiembrie 2020.

Principele Nicolae este fiul Principesei Elena a României și al doctorului Robin Medforth-Mills. Era al treilea în ordinea de succesiune a tronului României, iar în 2010 a primit titlul de Principe al României, având rangul și apelativul de Alteță Regală. După cinci ani, la 1 august 2015, i-au fost retrase titlul și calificativul, fiind exclus de la succesiunea tronului, la propunerea Regelui Mihai și cu aprobarea Consiliului Regal al Coroanei, scrie fanatik.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro