Fostul iubit al Andreei Antonescu rupe tăcerea după despărțire: „Nu am putut suporta ideea”

Victor Vrînceanu, fostul iubit al Andreei Antonescu a rupt tăcerea despre despărțirea de cântăreață într-un interviu pentru CANCAN. S-au despărțit la doar câteva luni după ce au devenit părinți.

În luna decembrie a anului 2022, Andreea Antonescu aducea pe lume o fetiță, fiind al doilea ei copil. Cântăreața avea o relație de ceva timp cu Victor Vrînceanu și erau extrem de discreți. Nu a mai durat mult după ce fiica lor a venit pe lume, pentru au luat decizia să se despartă. Ea a spus că motivul a fost nepotrivirea de caracter. De asemenea, tot Andreea Antonescu a fost cea care s-a grăbit să anunțe public despărțirea.

„Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte', a declarat jurnalistul pentru sursa mai sus menționată.

Victor Vrînceanu a declarat pentru publicația unde este redactor-șef că a fost luat prin surprindere de mesajul postat de mama fetiței sale.

„Dacă așa a simțit ea să facă… Eu nu sunt genul care să postez în social media tot ce fac, pas cu pas. Și când am mai apărut prin diverse story-uri, erau reposturi de pe contul ei. Ea este vedetă, are o comunitate mare de urmăritori, iar statutul său este cu totul altul. Înțeleg asta. Eu nu am de ce să fac astfel de lucruri. Meseria mea este una, meseria ei este alta. Și implică poate să facă și astfel de postări ce țin chiar și de momente foarte intime. Meseria mea de ziarist nu are legătură cu prezentarea vieții mele personale în spațiul public.'

„Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%'

Victor Vrînceanu voia să își petreacă mai mult timp cu fiica lui, Venice Victoria, însă Andreea Antonescu nu a fost de acord cu programul pe care el l-a propus inițial. Cei doi au reușit să ajungă la un numitor comun, astfel încât amândoi să fie mulțumiți.

„Aș sta non-stop cu ea! Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc. Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat. Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea.'

victor-vrinceanu-si-andreea-antonescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Nu au bonă pentru Venice

Cei doi nu au vrut să angajeze o bonă pentru micuță, pentru că părinții lui Victor vin mereu în ajutorul vedetei. Mama Andreei Antonescu este în SUA cu Sienna, fiica cea mare a cântăreței.

„Pentru mine este ultima variantă pe care o iau în calcul. Părinții mei sunt efectiv îndrăgostiți de micuță și ne-au ajutat enorm până acum! Și ea de ei! Să o vedeți cum începe să râdă la Buni și la Bunul sau la Mio! E cu gura până la urechi! Din primul moment, atât părinții mei, cât și familia Andreei au fost sută la sută dedicați fetiței noastre. Iar micuța noastră îi adoră. Deci, pentru ce să aducem oameni străini?', a mărturisit Victor Vrînceanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete