Concurente „Bravo, ai stil”, sezonul 8. Cine sunt și cu ce se ocupă cele 10 fete care concurează în competiția de stil

Zece concurente frumoase și hotărâte să câștige titlul de Cea mai stilată femeie din România au intrat duminică, 2 aprilie, de la ora 19:00, în cea mai spectaculoasă competiție – „Bravo, ai stil!', sezonul 8.

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la Kanal D2.

Cele zece concurente vor fi admirate de o întreagă țară și se vor afla sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.  

Va prezentăm, în continuare, concurentele celui de-al optulea sezon Bravo, ai stil!', care și-a deschis porțile cu o ediție specială duminică, 2 aprilie, la ora 19:00, la Kanal D2. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 19:00.

Carina

Carina are 24 de ani, este din Timișoara și a absolvit Facultatea de Drept. Concurenta de la Bravo, ai stil!'  își caracterizează stilul vestimentar ca fiind unul lejer, confortabil și sportiv. Tânăra spune despre ea că este o fire geloasă, impulsivă și ambițioasă. 

Luiza

Luiza are 23 de ani, este din Târgu-Jiu și a absolvit Facultatea de Design la Universitatea de Artă și Design din Cluj. În prezent, aceasta este hostess, animator pentru petreceri de copii și creator de conținut. Tânăra a cochetat și cu modelling-ul. Concurenta de la Bravo, ai stil!', sezonul 8 își caracterizează stilul vestimentar ca unul camelonic. 

Alina

Alina are 29 de ani si e din Sibiu.  Concurenta de la Bravo, ai stil!, sezonul 8, activează de cinci ani în industria de beauty ca make-up artist. Aceasta mizează pe un stil vestimentar atât sexy, cât și casual. Tânăra spune despre ea că este o fire ambițioasă, impulsivă și descurcăreață.

Iris

Iris are 24 de ani, este din Baia Mare și de 6 ani locuiește în Cluj Napoca. Tânăra este studentă în ultimul an la master la Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca, specializarea Modă Design vestimentar. Concurenta de la Bravo, ai stil!', sezonul 8 își caracterizează stilul vestimentar că fiind unul versatil și îndrăzneț. Tânăra spune despre ea că este o fire extrovertă, impulsivă, ironică, amuzantă.  

Milena

Milena are 23 de ani, este din Vălenii de Muntea și locuiește în București. Tânăra a absolvit Facultatea de Marketing din Cadrul Academiei de Studii Economice București, în prezent fiind masterand la Facultatea de Drept. Milena este și antreprenor, deține o firma de confecții textile și personalizări pe broderie, mărturisind totodată că este o împătimită a genților, bijuteriilor și pantofilor. Concurenta de la Bravo, ai stil!' își caracterizează stilul ca amintind de modelele din generația anilor 90. 

Andreea

Andreea are 24 de ani, este din Botoșani și locuiește în Iași. Tânăra este studentă în anul V la Facultatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa.  Spune că îi place să experimenteze stiluri noi, să încerce să descopere cât mai mult în ceea ce privește industria de fashion, pentru că pe viitor să poată spune că și-a găsit cu adevărat stilul vestimentar. Se autocaracterizează ca fiind o fire energică, veselă și optimistă.  Concurenta de la Bravo, ai stil! vrea să își deschidă un atelier cu uniforme medicale. 

Beatrice

Beatrice are 24 de ani, este din Dej și locuiește în Cluj Napoca. Tânăra a absolvit Facultatea de Economie și afaceri Internaționale din cadrul Universității Babeș Boylai din Cluj. În prezent, aceasta profesează ca economist în cadrul unei multinaționale și e masterand la Design Vestimentar în cadrul Școlii de Arte Tudor Jarda.  Tânăra spune despre ea că este o fire curajoasă, puternică și corectă. Beatrice este și designer vestimentar. 

Jasmine

Luiza are 22 de ani, este din București și este studentă în ultimul an la Facultatea de Litere din Cadrul Universității din București. Tânăra este pasionată de literatură și își dorește să devină profesoară de limba română pentru a avea puterea de a schimba ceva în sistemul de învățământ românesc. Concurenta de la Bravo, ai stil!' își caracterizează stilul vestimentar ca fiind unul modern, unic și actual.  Tânăra spune despre ea că este o fire extroverta și onestă.

Constanția

Constanția are 21 de ani, este născută în Bender, Republica Moldova și locuiește în București de la vârsta de 4 ani. Tânăra este studentă în anul II la Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universității de Arte București (UNArte). Concurență de la Bravo, ai stil!', sezonul 8 își caracterizează stilul vestimentar ca fiind u elegant, clasic și nonconformist. Tânăra spune despre ea că este foarte creativă.  

Sorina

Sorina are 23 de ani, este din Ploiești și a absolvit Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universității de Arte București (UNArte).  Concurenta de la Bravo, ai stil!', sezonul 8 își caracterizează stilul vestimentar ca unul îndrăzneț, bine conturat.  Tânăra spune despre ea că este o fire ambițioasă, sinceră, competitivă. Sorina deține un atelier de creație în Ploiești și două showroom-uri de prezentare, în același timp manageriază și firma de construcții electrice moștenită de la tatăl ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete