Fosta iubită a lui Marius Elisei a arătat ce mesaje îi trimitea acesta când era căsătorit cu Oana Roman: „Când era puțin mai amețit, prindea curaj”

Fosta iubită a lui Marius Elisei a rupt tăcerea și a făcut declarații despre relația lor. Totodată, ea a arătat și ce mesaje îi trimitea acesta pe când era căsătorit cu Oana Roman.

Florentina Gheorghe și Marius Elisei au avut o relație acum mulți ani de zile, înainte ca el să se căsătorească cu Oana Roman. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, ea a povestit totul: „Ne-am cunoscut pe un site de socializare, am vorbit o perioadă pentru a ne cunoaște, să vedem dacă avem ceva în comun. După ceva timp, ne-am schimbat numerele de telefon și am decis să ne întâlnim. Mie mi-a plăcut mult de el, a fost primul bărbat din viața mea. Eu aveam 19, el 21.

Eu eram întoarsă cu spatele, el m-a luat și m-a sărutat. Am rămas surprinsă, nu mi se întâmplase așa ceva până atunci. Eram emoționată, a fost dragoste la prima vedere. Plângeam foarte des, pentru că eu eram foarte emotivă. Mă deranja că nu voia să ne scriem.

Nu ne-am mutat împreună, ne mai vizitam însă. El a vrut să ne despărțim. După un an, timp în care nu am vorbit, el m-a contactat, ne-am împăcat. Apoi ne-am mutat împreună, după opt luni.', a mărturisit Florentina Gheorghe, pentru „Xtra Night Show'.

Ulterior, ea a dezvăluit și cum s-au cunoscut Marius Elisei și Oana Roman, cu care a fost căsătorit și care i-a dăruit o fetiță.

„Mi-a spus că el a cunoscut-o pe Oana Roman într-o zi la cabinetul de avocatură unde lucra ca asistent personal și mi-a spus că și-ar fi dorit să facă rost de numărul ei de telefon. Eu i-am spus atunci că am avut contact cu Oana Roman și i-am zis: Cred că te pot ajuta eu dacă îți dorești atât de mult.

Ca să îl ajut să își schimbe statutul, viața. Nicio secundă! (n.r. – nu s-a gândit că o să o părăsească)', a povestit Florentina Gheorghe, care a susținut că atunci, Marius Elisei ar fi făcut tot ce îi stătea în putință pentru a intra în lumea showbizului.

Ulterior, după ce s-au despărțit, iar el s-a căsătorit cu Oana Roman, Florentina Gheorghe susține că Marius Elisei a mai căutat-o. „Da, am mai schimbat câteva replici, ca să zic așa. (…)

Eu din 2013 și până în prezent nu am mai apărut la televizor. Într-adevăr, m-au contactat anumiți reporteri de la anumite ziare să afle părerea mea despre situația aceasta. (…) El, când era puțin mai amețit, prindea curaj să socializeze mai mult și să fie mai deschis. În general, era un om foarte închis', a zis ea, care a și arătat conversațiile cu Marius Elisei.

mesaje-marius-elisei-fosta-iubita-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Marius Elisei: Ce te-a apucat să vorbești din nou despre mine și familia mea? Te rog, spre binele tău, să nu mai ai răspunsuri despre mine.

Florentina Gheorghe: Măi Ciprian, tu ai băut la ora asta? Ce ți-a venit iar?

Auzi, eu zic că altădată când ai contact cu mine să nu mai mergi cu nasul pe sus, s-ar putea să te împiedici. Spre deosebire de tine, eu sunt cineva.

Marius Elisei: Ești cine? Ai filme!

Florentina Gheorghe: Sunt un om cu caracter și personalitate, care luptă pentru idealuri.

Ulterior, Florentina Gheorghe a mai arătat o discuție cu Marius Elisei, în care acesta a reacționat după ce ea s-a tatuat.

Marius Elisei: Te-ai tatuat? Urââât.

Florentina Gheorghe: De ce urât? E un tatuaj micuț și simpatic.

Marius Elisei: Fff urât. Nu te vedeam să te tatuezi, dar, mă rog, e treabă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete